Free

LaaS demokiertue – Turku

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Helsinginkatu 15

15 Helsinginkatu

20500 Turku

Finland

View Map

Event description
Varaa paikka LaaS – Leadership as a Service demokiertueelle ja päivitä ajatuksesi johtamisesta!

About this Event

Työntekijät ovat organisaatiosi sisäisiä asiakkaita. Miksi et kohtelisi heitä samalla tavalla kuin muitakin asiakkaitasi?

LaaS on alunperin tyytyväisistä työntekijöistään ja asiakkaistaan tunnetun Vincitin sisäiseen käyttöön kehitetty digitaalinen tuoteperhe. Halusimme lopettaa arvailuun perustuvan henkilöstöjohtamisen ja ohjata resursseja asioihin, jotka tuottavat todellista arvoa henkilöstölle ja yritykselle. Ratkaisumme oli verkkopalvelu, joka tarjoaa yksilöille juuri sellaista tukea, kuin he kulloinkin tarvitsevat.

Pilotoimme LaaSin ensimmäistä versiota monenmuotoisissa yrityksissä ja julkaisimme päivitetyn version työkalusta syksyllä 2018. Miltä LaaS näyttää tänään? Mitä uutta on tulossa?

VARAA PAIKKASI LAASIN DEMOKIERTUEELLE!

Kiertue saapuu Tampereen ja Helsingin kautta Turkuun Vincitin toimistolle Aurajoen rantaan. Save the date ja ilmoittaudu mukaan nopeasti, paikkoja on rajoitetusti ja ne viedään käsistä. Turussa mukaan pääsevät 30 ensimmäistä.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ohjelma

8.30 - 9.00 Ovet auki & aamiainen

9.00 - 9.20 LaaS – tarina ja toteutus

9.20 - 9.40 Nykytila ja tulevaisuus

9.40 - 10.00 Asiakastarina

10.00 - 10.30 Kysymyksiä & keskustelua

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Mikä LaaS?

Työntekijöiltä vaaditaan yhä enemmän itsensäjohtamistaitoja ja johtajilta aidompaa yksilölähtöisyyttä. Mutta keinot, joilla heitä siinä tuetaan, ovat usein viime vuosikymmeniltä. LaaSin avulla voit muuttaa perinteisiä johtamismalleja nykypäivän tarpeita vastaavaan muotoon.

Digitaalinen alusta valmentavan johtamisen tueksi

LaaS kokoaa kaikki organisaatiosi tukitoiminnot, palvelut ja osaamisen yhden katon alle, tekee ne näkyviksi ja ottaa työntekijät mukaan arvioimaan, mitkä niistä ovat heille tarkoituksenmukaisia.

Johtamispalveluiden verkkokauppa palvelee henkilöstön yksilöllisiä tarpeita. Reflektointityökalut tukevat yhdessäohjautuvuutta. Reaaliaikainen data ja palaute auttavat organisaatiotasi ja yksilöitä kehittymään.

Share with friends

Date and Time

Location

Helsinginkatu 15

15 Helsinginkatu

20500 Turku

Finland

View Map

Save This Event

Event Saved