Free

LaaS demokiertue – Helsinki

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

John Stenbergin ranta 2

2 John Stenbergin ranta

00530 Helsinki

Finland

View Map

Event description
Varaa paikka LaaS – Leadership as a Service demokiertueelle ja päivitä ajatuksesi johtamisesta!

About this Event

Työntekijät ovat organisaatiosi sisäisiä asiakkaita. Miksi et kohtelisi heitä samalla tavalla kuin muitakin asiakkaitasi?

LaaS on alunperin tyytyväisistä työntekijöistään ja asiakkaistaan tunnetun Vincitin sisäiseen käyttöön kehitetty digitaalinen tuoteperhe. Halusimme lopettaa arvailuun perustuvan henkilöstöjohtamisen ja ohjata resursseja asioihin, jotka tuottavat todellista arvoa henkilöstölle ja yritykselle. Ratkaisumme oli verkkopalvelu, joka tarjoaa yksilöille juuri sellaista tukea, kuin he kulloinkin tarvitsevat.

Pilotoimme LaaSin ensimmäistä versiota monenmuotoisissa yrityksissä ja julkaisimme päivitetyn version työkalusta syksyllä 2018. Miltä LaaS näyttää tänään? Mitä uutta on tulossa?

VARAA PAIKKASI LAASIN DEMOKIERTUEELLE!

Kiertue saapuu Helsinkiin Vincitin uudelle toimistolle Hakaniemeen ja jatkaa matkaansa ja Turkuun (24.9.). Save the date ja ilmoittaudu mukaan nopeasti, paikkoja on rajoitetusti ja ne viedään käsistä. Helsingissä mukaan pääsevät 50 ensimmäistä.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ohjelma

8.30 - 9.00 Ovet auki & aamiainen

9.00 - 9.20 LaaS – tarina ja toteutus

9.20 - 9.40 Nykytila ja tulevaisuus

9.40 - 10.00 Asiakastarina

10.00 - 10.30 Verkostoitumista

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Mikä LaaS?

Työntekijöiltä vaaditaan yhä enemmän itsensäjohtamistaitoja ja johtajilta aidompaa yksilölähtöisyyttä. Mutta keinot, joilla heitä siinä tuetaan, ovat usein viime vuosikymmeniltä. LaaSin avulla voit muuttaa perinteisiä johtamismalleja nykypäivän tarpeita vastaavaan muotoon.

Digitaalinen alusta valmentavan johtamisen tueksi

LaaS kokoaa kaikki organisaatiosi tukitoiminnot, palvelut ja osaamisen yhden katon alle, tekee ne näkyviksi ja ottaa työntekijät mukaan arvioimaan, mitkä niistä ovat heille tarkoituksenmukaisia.

Johtamispalveluiden verkkokauppa palvelee henkilöstön yksilöllisiä tarpeita. Reflektointityökalut tukevat yhdessäohjautuvuutta. Reaaliaikainen data ja palaute auttavat organisaatiotasi ja yksilöitä kehittymään.

Share with friends

Date and Time

Location

John Stenbergin ranta 2

2 John Stenbergin ranta

00530 Helsinki

Finland

View Map

Save This Event

Event Saved