Free

Lääkärikeskus Aava x Talented: Nuku paremmin, koodaa paremmin

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Talented

Salomonkatu 17A

8th floor

00100 Helsinki

Finland

View Map

Event description
Millaisia mahdollisuuksia Aavan digitaalinen liiketoiminta tarjoaa devaajille? Miten unen määrä vaikuttaa luovaan ajatteluun?

About this Event

Tervetuloa tutustumaan Lääkärikeskus Aavaan!

Millaista on devaajan työskentely Suomen neljänneksi suurimmassa yksityisessä lääkäriasemaketjussa, joka haastaa perinteiset ajatukset terveydenhuollosta ja missä devaaja keskustelee toimitusjohtajan ja johtavan ylilääkärin kanssa ilman byrokratiaa? Pääset myös kuulemaan ja kysymään Aavan uudesta Virta-hyvinvointiliiketoiminnasta, joka keskittyy parantamaan ihmisten elämänlaatua sekä ehkäisemään lääkärikäyntejä. Vieraana Product Owner Juha Hotti.

Tutustuttuamme Aavan digitaalisen liiketoiminnan devaajille tarjoamiin mahdollisuuksiin, ilta jatkuu Aavan johtavan liikuntafysiologin Jussi Sievälän valmennuksella aktiivisuuden ja elintapojen vaikutuksista luovaan ajatteluun ja arjessa jaksamiseen. Luentomuotoisessa valmennuksessa käsitellään muun muassa sitä, kuinka unen määrä vaikuttaa menestymiseen ja miten pienillä arjen aktiivisilla teoilla voi saada monessa suhteessa suuremmat vaikutukset terveyteen kuin kovalla rääkkiliikunnalla.

Ohjelma

17:00 Ruokaa ja virvokkeita

17:15 Talented - Tervetuliaissanat

17:20 Juha Hotti, Aava, Virta Product Owner- Aavan kehitysfilosofia ja digitaalisen liiketoiminnan kehittäminen

17:50 Tauko

18:00 Jussi Sievälä, Aava, Johtava Liikuntafysiologi - Valmennus: Aktiivisuuden ja elintapojen vaikutukset luovaan ajatteluun ja arjessa jaksamiseen

19:00 Virallinen ohjelma päättyy, verkostoitumista

20:00 Tapahtuma päättyy

Share with friends

Date and Time

Location

Talented

Salomonkatu 17A

8th floor

00100 Helsinki

Finland

View Map

Save This Event

Event Saved