Free

La comunicació que ens MOU

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

CoEspai

Carrer Anselm Clave 32

3r pis

17001 Gerona

Spain

View Map

Event description
Vols saber com és portar la comunicació del festival internacional "Figueres es Mou"? La Noemí Morales i la Emma Casals ens diuen com és.

About this Event

La Noemí Morales és una economista especialitzada en màrqueting. Ha treballat en diferents empreses on ha ocupat diversos càrrecs que l'han fet evolucionar de les finances al màrqueting. Fruit d'aquesta evolució, va impulsar Atelier, un projecte que li ha fet veure que aquest és el seu hàbitat natural i on se sent millor amb ella mateixa.El seu objectiu sempre és inventar moments i aconseguir que les persones visquin experiències úniques. El seu pitjor malson és que les bones idees es quedin al tinter.

L'Emma Casals és una creativa tot terreny. Li encanta poder desenvolupar treballs on pugui mostrar la seva passió pel disseny, el vídeo i les xarxes socials.

Tot i això, el que més li agrada és veure el somriure d'un client que ha quedat satisfet amb el seu treball. Sempre diu que algun dia farà la volta al món.

El festival Figueres es Mou és una mostra anual de dansa contemporània i arts que transforma Figueres en un nucli per a l'expressió creativa.

El Festival forma part de la Plataforma d'Arts de Carrer i desplega durant cinc dies intervencions artístiques en l'espai públic, aproximant la dansa i el moviment als veïns i les veïnes de la ciutat.

Share with friends

Date and Time

Location

CoEspai

Carrer Anselm Clave 32

3r pis

17001 Gerona

Spain

View Map

Save This Event

Event Saved