Kursus med Zangenberg: Skriv det vindende tilbud

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Severin kursuscenter

25 Skovsvinget

5500 Middelfart

Denmark

View Map

Event description
Har du været i den situation, at en mulig kunde fravælger dit tilbud, selvom både ydelse og pris var rigtig? Så er du ikke alene!

About this Event

Du får nu chancen for at lære fra eksperterne, hvad de bedste gør og hvad du aldrig må glemme.

Kurset er relevant for alle, der laver skriftlige tilbud, uanset omfang, form og formalia. På kurset lærer du en håndfuld grundregler, som du kan bruge ved store skriftlige tilbud efter udbud såvel som ved korte opfølgende tilbud du sender til en kunde efter et møde – samt alt derimellem.

På kurset møder du Henrik Zangenberg, som på Clouddagen 2018 holdt den meget populære 2-timers workshop ”Skriv det vindende tilbud” og senest i september gav et godt bedømt indlæg om ”prissætning i cloud”.

Det er derfor med stor glæde, at vi nu tilbyder medlemmerne og andre interesserede et helt dagskursus med Henrik Zangenberg under overskriften ”skriv det vindende tilbud”. Kurset adskiller sig fra andre salgskurser ved at tage udgangspunkt i de helt specielle forhold, som gælder i vores branche og ved, at Henrik har et ualmindeligt godt kendskab både til branchen og overbevisende track record for at skrive tilbud, som vinder.

Kursets indhold

Kimen til et succesfuldt outsourcingforhold skal sås lang tid før, der er kommet blæk på selve kontrakten. Den skal sås i det arbejde, kundesiden lægger i at udarbejde forespørgsel, invitation eller udbudsmateriale til en eller flere leverandører, og i særdeleshed det arbejde, leverandøren lægger i at udarbejde sit tilbud.

Det vindende tilbud er workshop orienteret undervisning for leverandører af cloud og hosting i at skrive tilbud. Deltagerne kommer bl.a. igennem:

Grundbegreberne

Her gennemgås de elementer der er væsentlige for at udarbejde et vindende tilbud:

  • Ledelsesresumé – hvordan man kommunikerer til de egentlige beslutningstagere
  • Forståelsen af kundens problem – hvordan man viser, at man skriver til netop denne kunde, og at man har forstået hvad der er vigtigt
  • Overordnet løsningsbeskrivelse – hvorfor er netop dette løsningen på kundens problem?
  • Ydelsesbeskrivelser – hvordan man viser hvad der er standard og hvad der er kundespecifikt
  • Prismodellen og hvordan den kommunikeres
  • Samlet pris og kapitalisering af risiko – hvad skal du vise og hvad skal du ikke vise?
  • De typiske fejl

Skriveværkstedet

Grundprincipperne tager vi med ind i skriveværkstedet, hvor vi skifter fokus til virkelige tilbud, som deltagerne har skrevet, er ved at skrive eller gerne vil skrive. Formen skifter mellem deltagernes arbejde individuelt eller i grupper med synopser for tilbud med kyndig sparring fra Henrik, og arbejde i plenum med at lave det bedste ledelsesresumé. Målet er, at deltagerne forlader skriveværkstedet med en ”masterplan” for det næste tilbud.

Der er også mulighed for at bruge relevant udbudsmateriale, som stilles til rådighed i forbindelse med kurset.

Pris og andre praktiske oplysninger

Pris for at deltage: 3.500 ex moms (og ikke 0 USD, som Eventbrite som default viser). Beløbet dækker udgifter til undervisning samt kursusfaciliteter og forplejning. Ved færre end 20 tilmeldinger forbeholder Danish Cloud Community sig ret til at aflyse kurset, hvilket i givet fald vil ske minimum 2 uger før kursets planlagte afholdelse.

Date and Time

Location

Severin kursuscenter

25 Skovsvinget

5500 Middelfart

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved