Skip Main Navigation
Page Content

Save This Event

Event Saved

Kursus 1 - 4: Ledelse af it-sikkerhed

Neupart DK

Tuesday, 10 January 2017 from 09:00 to 16:30 (CET)

Kursus 1 - 4: Ledelse af it-sikkerhed

Ticket Information

Ticket Type Sales End Price Fee Moms Quantity
Kursus 1 - 4
Se kursusbeskrivelse nedenfor.

Deltag på 4-dages kursus og lær at arbejde struktureret efter best practice og anerkendte standarder: Ledelsessystemer for informationssikkerhed; Styring af informationssikkerheden; Risikostyring og Beredskabsstyring.Klik "Show other payment options" for betaling efter faktura.
10 Jan 2017 €1,815.00 €0.00 €453.75

Share Kursus 1 - 4: Ledelse af it-sikkerhed

Event Details

Neupart tilbyder en kursusrække, Ledelse af it-sikkerhed, som vil sætte dig i stand til at arbejde struktureret efter best practice og anerkendte standarder som ISO 27001.
Kurserne er en blanding af undervisning og gruppearbejde, så du også får den praktiske hands-on erfaring og mulighed for erfaringsudveksling. Alle kurser tager udgangspunkt i best practice og i de gældende internationale ISO standarder.
Det er Neuparts egne seniorkonsulenter der afholder alle kurser. De krydrer undervisningen med erfaringer fra kundeprojekter i ind- og udland hos private såvel som offentlige virksomheder. 

Kursus 1: Ledelsessystemer for informationssikkerhed 
Kurset giver deltagerne en metode til at etablere et sikkerhedssystem, som inde-holder: Planlægning, Implementering, Evaluering og Forbedring. Vi gennemgår kravene til sikkerhedssystemet og giver en praktisk tilgang til at komme i gang med arbejdet.

Kursus 2: Styring af informationssikkerheden
Kurset giver deltagerne en metode til at arbejde struktureret med informationssikkerhedspolitikker, -organisation, - kontroller og retningslinjer. Vi gennemgår terminologi og krav samt viser en praktisk tilgang til at arbejde med sikkerheden.

Kursus 3: Risikostyring
Kurset giver deltagerne metoder til en praktisk og effektiv it-risikostyring. Vi gennemgår hele risikostyringsprocessen, og viser hvordan man kan skrue et risikovurderingsprojekt sammen
.

Kursus 4: Beredskabsstyring
Kurset giver deltagerne redskaberne til en pragmatisk og operationel beredskabsstyring. Vi gennemgår et typisk beredskabsprojekt, og giver deltagerne byggestenene til selv at kunne gennemføre et beredskabsprojekt.

Kurserne tilbydes som en samlet pakke, eller kan tages enkeltvist

Målgruppe
Kurserne henvender sig til informationssikkerhedskoordinatorer, it-sikkerhedschefer, og andre i it-drift, support og udvikling, som skal deltage i sikkerhedsprojekter.

Tid og sted
Hvert kursus har en varighed af en dag fra kl. 9 til 16.30. Kurserne holdes IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V.
Kursus 1:  10. januar 2017

Kursus 2:  9. februar 2017

Kursus 3:  16. mart 2017

Kursus 4:  4. april 2017

Pris
Kurserne tilbydes som en samlet pakke, eller kan tages enkeltvist.

Pris pr. kursus er kr. 4.500 ekskl. moms. Samlet pris for alle fire kurser er kr. 13.500 ekskl. moms - dvs. fire kursusdage for 3 kursusdages pris. I prisen er inkluderet forplejning og kursusmaterialer.


Bemærk at der ved tilmelding her på siden er mulighed for at vælge betaling efter faktura (klik på linket "Show other payment options").

 

Tilmeld dig her hvis du ønsker at deltage i enkeltkurser


Øvrigt

Du optjener 7 Continuing Professional Education point (CPE) pr. kursusdag. 


Download en folder på kursusrækken her

 

Kontakt os på info@neupart.com hvis du har spørgsmål.

Do you have questions about Kursus 1 - 4: Ledelse af it-sikkerhed? Contact Neupart DK

Save This Event

Event Saved

When & Where


IDA Mødecenter
Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V
Denmark

Tuesday, 10 January 2017 from 09:00 to 16:30 (CET)


  Add to my calendar

Organiser

Neupart DK

Neupart hjælper virksomheder med it-risikostyring og med at leve op til sikkerhedskrav.

Neupart er forskellig fra de traditionelle konsulenthuse, fordi vores egenudviklede Information Security Management System, SecureAware, sparer virksomheders tid og kræver færre konsulenttimer.

Medarbejderne hos Neupart er specialister i cloud-sikkerhed, ISO 27000, ISO 22301, PCI DSS og persondatakrav. Med mere end 200 private og offentlige virksomheder som kunder er Neupart den førende leverandør af it-sikkerhedsledelse. Neupart er en del af KMD, som er ISO 27001 certificeret. 

Neupart tilbyde en række webinarer, seminarer og kurser inden for it-sikkerhed. Besøg www.neupart.dk/arrangementer for en fuld oversigt

  Contact the Organiser
Kursus 1 - 4: Ledelse af it-sikkerhed
Things to do in København V Course Business

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.