Kurs: Hvordan unngå å bli utbrent
Free
Kurs: Hvordan unngå å bli utbrent

Kurs: Hvordan unngå å bli utbrent

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Edvard Griegsvei 3A

3A Edvard Griegs vei

Kronstadparken, rød bygg

5059 Bergen

Norway

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Startup Bergen og Mujic Consulting har gleden av å invitere grundere og andre interesserte i kurs i hvordan unngå å bli utbrent.

I dagens samfunn er det flere og flere kan i løpet av livet sitt oppleve å møte veggen eller bli utbrent. Dette kan skje enten i tidlig alder eller senere i livet, enten du er leder, ansatt eller grunder i en bedrift.
Utbrenthet er følelsen av å være fysisk, følelsesmessig og mentalt utslitt på grunn av lang tids krevende jobbsituasjon. Stress og utbrenthet henger ofte sammen. Utbrenthet kan ramme mennesker i alle yrkesgrupper. I dette kurset vil Mirza gi deg en teoretisk innføring i utbrenthet; hva det er, hvorfor noen blir utbrent, hvem er mer sårbare for å bli utbrent og forebygging av utbrenthet på arbeidsplassen. Mirza vil også dele sin erfaring med stress og bevisstgjøringen hans mot å unngå utbrenthet i sin studietid og arbeidsliv.

Videre vil vi bruke over halvparten av kurset til å løse en del praktiske oppgaver og verktøy man kan bruke for å forebygge utbrenthet eller å unngå å komme i en slik stadie. Øvelsene vil være basert på kognitiv psykologi og positiv psykologi hvor vi vil se på din balanse mellom arbeid og fritid, samt evne til å sette grenser ovenfor deg selv og ovenfor andre.

Kurset legger opp til å ha en interaktiv diskusjon og refleksjon slik at vi kan lære og vokse på våre egne erfaringer.

Om kursholder:
Mirza Mujic har en mastergrad i administrasjons- og organisasjonsvitenskap med fordypning i ledelse og årsstudium i psykologi. For tiden tar han videreutdanning i veiledning ved VID vitenskapelige høgskole. Han har hatt 14 ulike styreverv og lederverv i studentorganisasjoner og frivillige organisasjoner de siste 5 årene, fra YATA Bergen til Rotary og Junior Chamber International. Mirza har også personlig erfaring med stress og ble for par år siden nesten utbrent i en relativ ung alder på grunn av arbeidspress og mange gjøremål. Som en konsekvens måtte Mirza lære seg å sette grenser, si nei og bli bedre kjent med sine følelser, tanker og kroppsreaksjoner som en konsekvens av denne utfordringer. Han har siden den gang deltatt på mange kurs og leser minst en bok i uken om emner som omhandler ledelse, stress, utbrenthet og organisasjonsutvikling.

Om Mujic Consulting:
Mujic Consulting tilbyr kurs og rådgivning for organisasjoner innen stress, utbrenthet, arbeidsmiljø og organisasjonsutvikling. I tillegg kan vi tilby webdesign og IT konsulenttjenester for relativ lav pris for organisasjoner.
Mer informasjon finner du her:

Om Startup Bergen:
Høsten 2015 ble #StartupBergen lansert som et fellesmerke for å spre informasjon om aktiviteten i gründermiljøet i Bergensregionen. Oppstarten ble lagt til Global Entrepreneurship Week – tredje året på rad hvor Bergen feiret entreprenørskap over en hel uke – aktørene bak har vært aktive i miljøet siden 2012.
Mer informasjon finner du her:

Tid:
Totalt 2 timer -
1 time med teori og diskusjon og 1 time med praktiske øvelser.

Pris:
Gratis for alle grundere som har kontor hos Startup Bergen på Kronstadparken.
Andre: 100 kr per person

Sted:
Edvard Griegs vei 3A, rød bygg - Kronstadparken.

Påmelding:
Påmelding er BINDENDE på Eventbrite for andre som ikke er tilknyttet kontor hos Startup Bergen!

Betaling:
Betaling skjer på kontonummer: 1503.77.09651.
Merk ditt navn og etternavn og kursnavn.


Dersom du har spørsmål eller lurer på noe, ta kontakt med Mirza på telefon: 951 59 201 eller på email: mujic.consulting@gmail.com.

Med vennlig hilsen
Startup Bergen og Mujic Consulting
Share with friends

Date and Time

Location

Edvard Griegsvei 3A

3A Edvard Griegs vei

Kronstadparken, rød bygg

5059 Bergen

Norway

View Map

Save This Event

Event Saved