Sales Ended

Kultur & Etikette i den arabiske verden

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Media One Hotel

Dubai, Dubai

United Arab Emirates

View Map

Event description

Description

Kultur & Etikette i den arabiske verden

GHASSAN HAJJAJ

DATO: Mandag d. 19. februar 2018
MØDESTED: Media One Hotel - Media City
PRIS: AED 200 / Medlemspris & Partner AED 100

HVEM: Åben arrangement for mænd & kvinder
SPROG: Dansk

Kom til en lærerig aften, hvor vores danske værdier bliver stillet op mod Mellemøstens "Takt & Tone", når Ghassan Hajjaj indvier os i sin ekspertise omhandlende kulturel etikette.

Ghassan vil give sit bud på, hvordan vi kan imødekomme andre kulturer med større forståelse, accept og tolerance samt, hvordan vi efterlader et godt indtryk i både forretningsmæssige og private sammenhænge. Ghassans uddannelse og efterhånden mange års erfaring indenfor protokol og etikette har gjort ham til de arabiske mediers svar på en nutidig Emma Gad.

Ghassans portefølje er lang og han har mange prestigefyldte job bag sig. Han har blandt andet undervist de nye protokolofficerer for The Ministry of Presidential Affairs i Abu Dhabi, medlemmer af kongefamilier, sheiker samt protokolchefer og officerer fra en række officielle regeringsdepartementer og private organisationer i regionen.

Ghassan er uddannet ved The Protocol School of Washington i 2005 og har siden undervist både firmaer og privatpersoner, og tilbyder kurser og coaching i protokol, etikette og tværkulturel forretningsdiplomati.

Hans ekspertiseområder er blandt andre Royal Protocol, International Protocol, VIP events og International Business Etiquette.

Ghassan har undervist i mere end 35 lande, boet i seks lande og taler otte sprog. Hans mange rejser og præsentationer rundt omkring i verden har givet ham en unik indsigt i de redskaber, der er nødvendige for at kunne kommunikere og samarbejde med folk fra mange forskellige baggrunde og kulturer.

Ved afbud venligst kontakt os på: info@DBWD.org eller på tlf 0551110254

Date and Time

Location

Media One Hotel

Dubai, Dubai

United Arab Emirates

View Map

Save This Event

Event Saved