Kreatív Karriertervezés Workshop
Free
Kreatív Karriertervezés Workshop

Kreatív Karriertervezés Workshop

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Serendo Consulting

1114 Budapest, Bartók Béla út 9. Fsz. 4.

Hungary

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description


Újraterveznéd a karriered? Váltanál, de nem tudod, hogyan tovább? Van egy ötleted, de még nem mondtad el senkinek? Sok ötleted van, de nem tudod, melyik lenne az igazi? Szeretnél végre tisztán látni? Gyere el a Kreatív Karriertervezés workshopunkra, és rázd fel magad!

A Kreatív Karriertervezés workshopon egy klassz közösségben fedezzük fel, mi rejlik benned, és alkotjuk meg azt a víziót, ami motivál és elindít a változás irányába. Értő figyelemre, inspiráló kérdésekre, lelkes támogatásra és nagy felismerésekre számíthatsz. A közös munka során a csoporttagok nem csak magukon dolgoznak, de inspirálják egymást is. Egyaránt használunk coaching módszereket, feladatlapokat, játékokat, kreatív és művészetterápiás eszközöket.

A workshop tematikája:
A workshopon a résztvevők a mi segítségünkkel elképzelik, megalkotják a kívánt karrier víziójukat (My Career Board) a következő szempontok alapján: erősségek, érdeklődési területek, álmok, értékek, motivátorok, erőforrások, ötletek. A résztvevők egymás vízióira reflektálnak, visszajelzéseikkel segítik egymást. A workshopon elvihető anyagokkal, házi feladatokkal is segítünk, hogy a munkát otthon is tudd folytatni.

A workshopot vezeti: Kovács Róbert karrier coach.

Létszám: max. 12 fő
Ár: bruttó 10.000 Ft, előleg: 5.000 Ft
A helyed 5.000 Ft előleg befizetésével tudod biztosítani, utald el az előleg 5.000 forintos összeget Kovács Róbert 11991119 - 81850129 számú számlájára.

Várunk szeretettel,
Career Design Budapest Csapata
www.careerdesignbudapest.com

Share with friends

Date and Time

Location

Serendo Consulting

1114 Budapest, Bartók Béla út 9. Fsz. 4.

Hungary

View Map

Save This Event

Event Saved