Gratis

KRAMER Roadshow Kungsbacka 9 september 2019

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

Kungsbacka

Arendalsvägen 22

43439 Kungsbacka

Sweden

Se karta

Event description

Beskrivning

Välkommen på Kramerdagen!

Efter förra årets succé är Kramerdagarna tillbaka! I år medverkar dessutom LG med spännande nyheter. Vi bjuder på en heldag med seminarier och ett gediget program med olika intressanta ämnen och nyheter inom AV.

Vad sägs om VIA Sales, Kramer Control eller Installer Solutions? Missa inte årets inspirerande föreläsning om Kramer Audio med Yuval Kramer, Head of Audio Division.

Du kommer själv kunna skräddarsy din dag och får en unik möjlighet att uppdatera dina AV-kunskaper inom både sälj och teknik.

Kramerdagen är helt kostnadsfri och dessutom bjuder vi på både frukost och lunch. Boka plats till dig och dina kollegor redan nu! Glöm inte att klicka i biljett för samtliga delar du vill medverka på.

Välkommen!

Våra seminarier:

LG Signage 365 Care. Styr och övervaka dina skärmar på distans
Styra och övervaka skärmar från en central punkt kan både ge stora kostnadsbesparingar och en större driftsäkerhet med högre upptid. LG Signage 365 care är en molnbaserad mjukvara som ger möjlighet att kunna se och utföra på distans allt det man normalt bara kan göra framför skärmen med en fjärrkontroll i handen. Systemet ger också möjlighet att centralt kunna se status på skärmen, få mail-varningar om något är fel och ger möjlighet att snabbt ta action om något skulle visa sig vara fel.

Installer Solutions
Alla vet att Kramer tillhandahåller ett brett kabelsortiment av hög kvalitet, men visste du att Kramer storsatsar på Audio? Lär dig mer om
våra produkter med Dantestöd och få en inblick i våra bordsbrunnar, våra nya 8K Fiber kablar och mängder av tips och trix.

AV Signal Management
Vi berättar bland annat om våra extenders och hur du kan skicka 4K signal på riktigt långa avstånd. Vi har lösningar för att skicka signaler egentligen hur långt som helst. Vi erbjuder ett säljinriktat seminarium med högt till tak och mycket utrymme för frågor.

Webshop, Portal, Kramer Academy & Katalog
Använd Kramers nya webshop effektivt och enkelt! Lär dig mer om:

  • Hitta produkter, lösningar, uppdateringar, information, dokumentation, etc.
  • Priser/prislistor
  • Configurators (Bordsbrunnar, Audio, Modular matrix)
  • Produktkatalog i mobilen
  • Kramer Academy

Kramer Control
Kramer Control, vår moderna molnbaserad kontrollplattform, fortsätter att expandera. Vi visar nya funktioner och integrationen med Kramer Network. Seminariet innehåller även andra höjdpunkter som KT-110 10" Touch Panel och KC-BRAINware. Ett avancerat styrsystem med enkel programmering.

VIA Sales
Många har redan genomfört vår populära VIA certifieringskurs, nu erbjuder vi VIA Sales med fokus på att vässa säljargumenten för trådlös presentation och samarbete. Seminariet passar alla och det finns inget krav på varken tidigare certifiering eller djup teknisk kompetens.

Kramer Audio
Kramer storsatsar på Audio och i år gästar självaste Yuval Kramer, Director of Audio, vår Kramerdag. Missa inte hans föreläsning!

AV over IP
AV över IP är här för att stanna! Vi berättar om nya produkter som KDS-8 – 4K60 4:4:4 med Zero latency. Kramer har AV over IP-utrustning för alla typer av installationer. Med Kramer Network får du det perfekta verktyget för installation och monitorering av hela AV installationen. Vi diskuterar vad du och dina kunder behöver veta och vad bör man tänka på.

kramerav.com/se/academy/training_events

Frågor eller funderingar? Hör av dig till oss på 0300-57 55 00 eller info@kramersweden.com

Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Plats

Kungsbacka

Arendalsvägen 22

43439 Kungsbacka

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved