Free

KRAMER Roadshow Helsinki 12.9.2019

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Kramer Electronics Finland

Höyläämötie 10

00380 Helsinki

Finland

View Map

Event description

Description

Menestys jatkuu!

Viime vuoden menestyksen siivittämänä Kramer päivät ovat taas tulossa! Tänä vuonna teemme yhteistyötä LG:n kanssa uusien, jännittävien uutisten tiimoilta. Tarjoamme koko päivän mielenkiintoisia seminaareja sekä uutisia AV:n tiimoilta.

Miten olisi VIA myynti, Kramer Control tai asennusratkaisut? Älä unohda tämän vuoden mielenkiintoista audio-osastomme vetäjän, Yuval Kramerin luentoa Kramer Audiosta.

Voit muokata päivän ohjelmaasi, joten voit päivittää tietojasi sekä myynnin, että teknologian suhteen. Tapahtuma on täysin ilmainen ja tarjoamme aamiaisen sekä lounaan. Rekisteröi itsesi ja kollegasi välittömästi! Älä unohda valita kaikkia luentoja, joihin haluat osallistua.

Tervetuloa!

Seminaarimme:

LG Signage 365 Care
Hallitse ja monitoroi näyttöjäsi tai monitoreitasi etänä. Näyttöjen keskitetty hallinta ja monitorointi tuo mukanaan merkittäviä kustannussäästöjä sekä parempaa luotettavuutta. LG Signage 365 Care on pilvipohjainen ohjelmisto, jolla voit nähdä ja suorittaa kaiken, mikä normaalisti tehdään näytön edessä kaukosäätimellä. Järjestelmä mahdollistaa näyttöjen keskitetyn tilaseurannan, sähköpostihälytykset mikäli jokin ei toimi sekä nopean ylläpidon ongelmatapauksissa.

Asennusratkaisut
Kaikki tietävät, että Kramer tarjoaa laajan valikoiman korkealuokkaisia kaapeleita, mutta tiesitkö, että Kramer on sitoutunut myös äänentoistoon? Seminaarissa saat tietoa pöytäkaivoistamme, uudesta 8K kuitukaapelistamme sekä runsaasti erilaisia vinkkejä.

AV Signaalin-hallinta

Kerromme signaalin siirtoratkaisuistamme ja kuinka voit siirtää 4K-signaalia todella pitkiä matkoja. Tiesithän, että pystymme siirtämään ratkaisuillamme signaaleja miten kauas tahansa? Tarjoamme korkealuokkaisen seminaarin, jossa voit kysyä mitä tahansa.

Webshop, tuoteportaali, Kramer Academy sekä mobiili tuotekuvasto
Käytä Kramerin uutta webshoppia helposti ja tehokkaasti! Saat tietoa mm seuraavista:

  • Kuinka löydät tuotteita, ratkaisuja, päivityksiä, informaatiota, dokumentaatiota jne.
  • Tuotehinnat ja -hinnastot
  • Konfiguraattorit (pöytäkaivot, audio, modulaariset matriisit)
  • Mobiililaitteiden tuotekuvasto
  • Kramer Academy

Kramer Control
Kramer Control, moderni pilvipohjainen ohjausalusta jatkaa laajenemistaan. Esittelemme uusia ominaisuuksia ja integraatiota Kramer Networkiin. Näytämme myös uuden KT-110 10” kosketuspaneelin ja KC-BRAINwaren. Kehittynyt ohjausratkaisu helposti ohjelmoitavissa.

VIA Myynti
Monet ovat jo suorittaneet suositun VIA sertifiointimme. Nyt tarjoamme VIA Myyntikoulutuksen, jonka avulla parannat langattoman esittämisen ja ryhmätyöskentelyn myyntiargumentointia. Seminaari soveltuu kaikille, eikä edellytä aikaisempaa sertifiointia tai syvällistä teknistä osaamista.

Kramer Audio
Kramer investoi paljon tänä vuonna audioon – Yuval Kramer, audio-osastomme vetäjä, vierailee Kramer päivillä. Älä jätä osallistumatta hänen luennolleen!

AV over IP
AV over IP on tullut jäädäkseen! Esittelemme uusia tuotteita, kuten KDS-8 – viiveetön 4K60 4:4:4. Kramerilla löytyvät AV over IP ratkaisut kaikkiin tarpeisiin. Kramer Network on loistava työkalu AV-ylläpitoon ja -käyttöön. Keskustelemme siitä mitä sinun ja asiakkaasi tulee tietää ja mitä tulee ottaa huomioon projekteissa.

kramerav.com/se/academy/training_events

Kysymyksiä? Ota yhteyttä +358 931 579 220 tai info@kramerav.fi

Share with friends

Date and Time

Location

Kramer Electronics Finland

Höyläämötie 10

00380 Helsinki

Finland

View Map

Save This Event

Event Saved