Free

KRAMER Roadshow Danmark

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

LMO

Trigevej 20

8382 Hinnerup

Denmark

View Map

Event description

Description

Kramer-dagen er tilbage!

Deltag på Kramer-dagen og kom og lær om ny teknologi, se og prøv produkterne og tal med vores eksperter om hvordan du kan bruge Kramer produkterne.

Der bliver seminarer om Systemdesign, AV over IP og Installer solutions. Dagen bliver fyldt med forskellige interessante emner og nyheder indenfor AV.

Du skræddersyer selv dagen og vælger de emner du vil blive klogere på. Book allerede datoen i din kalender og tilmeld dig til vores seminar allerede nu.

Vi glæder os til at se dig.

Vores seminarer:

Systemdesign
Hvad bør man tænke på når man designer en AV-løsning/system i dag? Der findes mange løsninger og vi tager jer på en rejse om hvordan man designer AV-løsninger for i dag og for fremtiden. Vi kommer til at tale produkter og kabler og vi kigger på forskellige teknologier for at overføre signaler, så jeres kunder får en løsning der fungerer.


AV over IP
AV over IP kommer til at forandre AV-industrien, men hvordan? Vi diskuterer hvad du og dine kunder behøver at vide og hvad man bør tænke på, når man designer en AV over IP løsning. Vi kigger på hvilke fordele og hvilke udfordringer der findes med denne type af installationer. Vi kigger også på hvilke typer af Kramer AV over IP udstyr du skal bruge til de forskellige typer af løsninger.

Installer Solutions
En verden af kabler og monteringsmateriale. Vi får styr på begreber som USB-C, Displayport, HDMI og vi dykker ned i vores brede sortiment af kabler, adaptere, bordbrønde og højttalere og giver jer tips, tricks og nye ideer. Vi taler også om 4 K opløsninger og hvilke udfordringer man kan komme ud for, hvis man ikke benytter den rigtige kabelkvalitet. Vi viser naturligvis hvordan man med Kramer HDMI kabler og fiberkabler, kan komme udenom alle udfordringerne.

Kramer Control
Cloudbaseret rumstyringssystem med indbygget automatik. Lad Kramer Control automatisere virksomhedens møde- og konferencerum, så kunden ikke behøver at bekymre sig om teknikken. Kunden får herudover fuld statistik på hvordan og hvor meget de enkelte lokaler bruges, således at det er muligt at optimere driften af lokalerne, hvilket skaber værdi for kunden.

  • Automatisk dataindsamling af lokalets- og udstyrets brug
  • Virksomhedstilpasset brugergrænseflade
  • Cloudbaseret system, så det altid er opdateret og at I nemt kan lave tilpasninger af kundens løsning.
  • Kramer Control er nemt at lære og at bruge
  • Kontroller og supporter løsninger hvor som helst i verden
  • Flyt ejerskabet fra programmøren til virksomheden
  • Maestro skaber rumautomatik på et nyt niveau – brugervenlighed i topklasse
  • Håndfri betjening – tilslut blot kablet til computeren og resten sker helt af sig selv uden tryk på knap- eller touchpaneler

Kramer Academy
Introduktion af Kramer Academy, et moderne online uddannelsesværktøj, der indeholder uddannelse- og certificeringer af både eksisterende og nyt personale. Til efteråret kommer vi til at introducere mere avancerede heldagsuddannelser- og certificeringer for VIA, AVOIP, Kramer Control samt Kramer Network i teori og praksis. Vær med fra start og få et top-tunet personale, der kan gennemskue kundens AV-udfordringer og som kan designe den helt rigtige løsning til kunden, så I får flere tilfredse kunder

Kramer Audio
Lyd er oftest et overset element i en god AV-løsning, men lyd er lige så vigtigt som en god billede kvalitet. Vi fortæller mere om vores lydprodukter og løsninger og kommer med anbefalinger til hvordan de bruges. Vi kommer til at tale om vores brede højttalersortiment, innovative forstærkere og kabler.


Share with friends

Date and Time

Location

LMO

Trigevej 20

8382 Hinnerup

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved