Gratis

Kraften i ett starkt medarbetarengagemang

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

Scandic

21 Nils Ericsonsgatan

411 03 Nordstaden

Sweden

Se karta

Event description
Företag som mår bra går bra. Vad krävs för att skapa engagerade och välmående medarbetare?

Eventdetaljer

Välmående medarbetare och lönsamhet går hand i hand. Hur kan din organisation prestera bättre genom att investera i medarbetarnas engagemang på ett hållbart sätt? Välkommen till vårens viktigaste föreläsning där du får svaret, kaffe och god frukost.

När: Tisdag 28:e maj kl 07.30, föreläsningen börjar kl 07.50 och håller på till 09.15.

Var: Scandic Europa

Kostnad: Gratis

Kraften i ett starkt medarbetarengagemang

Niklas Delmar har gedigen erfarenhet som ledare, föreläsare, och utbildare. Han är medgrundare till initiativet Hej Engagemang! som arbetar för ett friskare, gladare och mer engagerat Sverige.

I hans föreläsning kommer du lära dig om kraften i ett starkt medarbetarengagemang – hur det påverkar vårt välmående, våra prestationer och hur det skapar hållbara resultat. Du får även ett par verktyg att använda i ditt dagliga liv och arbete.

Engagemang 3.0 - Från insikt till action

David Brudö har av Dagens industri utsetts till en av Sveriges 40 hetaste serieentreprenörer under 40. Han har medgrundat bolag som e-handlaren Fyndiq, börsnoterade Smoltek och nu senast appen Remente, när hans entreprenörsresa resulterade i utmattningssymptom.

Remente är idag en globalt ledande app inom personlig utveckling och har uppmärksammats av Apple och Google. David kommer att prata om hur man går från insikt till agerande, både på ett personligt och organisatoriskt plan och hur det är nyckeln till verkligt engagemang.

För frågor, kontakta Erica Salonius:

erica@remente.com

Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Plats

Scandic

21 Nils Ericsonsgatan

411 03 Nordstaden

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved