€39.95

Kookworkshop van Marley Spoon - Moederdag special

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Kitchen Republic

Nieuwe Hemweg 4E

1013 Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 30 days before event

Event description

Description

Word een echte chef met Marley Spoon!

Houden jij en je moeder enorm van koken? Wil je jouw moeder altijd al eens bedanken voor hoe ze altijd voor jou heeft gekookt? Of kan jouw moeder en/of jij wel een kookles gebruiken? Nu is je kans met de Marley Spoon kookworkshops. Onze chefs leren jou en je moeder (of iemand anders natuurlijk!) alles wat je moet weten om een echte ster in de keuken te worden.

Het programma

Deze kookworkshop focussen we eerst op de basis: het snijwerk. Met onze basis tips voor snijden heb je in een mum van tijd je ingrediënten in perfect afgemeten stukjes op je snijplank.

Vervolgens gaan we een bijzonder 3-gangen diner op tafel zetten! Vooraf genieten we van smakelijke latkes met peperige makreel, yoghurt en dille-komkommersla, gevolgd door bijzonder goede aspergerisotto met saffraan en venkel en als nagerecht overheerlijke brownies met pindakaasswirl.

Na het zelfgekookte diner ga je goed gevuld naar huis, mét goodiebag, en handige tips en tricks om het koken voor jou nog makkelijker te maken!

En krijg je na de workshop zin om Marley Spoon ook thuis te proberen? Dat kan! Met je kookworkshop ticket krijg je €15 korting op je eerste box en je vierde maaltijdbox gratis*.


*Alleen voor nieuwe klanten. Kan niet met andere acties gecombineerd worden. Algemene voorwaarden van Marley Spoon BV zijn van toepassing.

Share with friends

Date and Time

Location

Kitchen Republic

Nieuwe Hemweg 4E

1013 Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refunds up to 30 days before event

Save This Event

Event Saved