Free

Kontrapunkt Talks #2: A Convenient Future

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Copenhagen

Nikolaj Plads 2

1067 Copenhagen K

Denmark

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Forbrugere er blevet forvænte. Med MobilePay undgår vi banken, nemlig.com leverer indkøbene, IKEA rykker ind i byen, og måltiderne kræver minimal forberedelse og endnu mindre tilberedelse. Nye retailkoncepter, digitalisering og konstant produktudvikling med convenience som fællesnævner ændrer vores vaner, definerer vores livsstil og sætter større krav til brands.

Deltag i Kontrapunkt Talks #2: A Convenient Future - og bliv klogere på, hvordan du og dit brand kan imødekomme forbrugertendenser og de dagligdagsudfordringer, som kunder ikke længere prioriterer at forholde sig til.


PROGRAM:

8.45-9.00: Ankomst og let morgenmad
9.00-9.05: Velkomst v/ Marta Karolina Olsen, Vært & Senior Digital Strateg
9.05-9.45: “Fang fremtidens forbruger” v/ Dorte Wimmer, Forbrugerekspert, Retail Institute Scandinavia
9.45-10.00: “Push Button. Receive Bacon.” v/ Christian Halsted, Brand Strateg, Kontrapunkt
10.00-10.30: Diskussion & networking


DERFOR DELTAGER DU:

Du er brand manager, produkt- eller forretningsudvikler, designer eller leder, der har ansvaret for marketing, salg, digital, brand, customer experience eller kommunikation i en større virksomhed eller organisation.

For spørgsmål om din deltagelse, kontakt Jesper Aagaard på tlf. +45 29 90 90 09 eller mail jap@kontrapunkt.com.


TAKEAWAYS:

Med dig hjem fra Kontrapunkt Talks #2: A Convenient Future får du:
- Unikt indblik i fremtidens forbrugere og hvordan deres værdier og holdninger påvirker forbruget.
- Viden om hvad der skal til, for at dit brand i dag vedbliver med at være relevant.
- Inspiration gennem oplæg, debat og networking til at arbejde med dit forbrugerbrand.DU MØDER:

Dorte Wimmer, forbrugerekspert hos Retail Institute Scandinavia, der har arbejdet med detailhandlen, trends, forbrugeradfærd og fødevarer i over 15 år i danske og internationale koncerner. Dorte Wimmer er ekspert i nutidens og fremtidens detailhandel og forbrugermønstre. Hun ved, hvordan virksomheder bør agere for at vinde fremtidens forbrugeres loyalitet. Denne viden spænder lige fra strategi og branding til købsadfærd, cross channel-strategi og implementering. Dorte er forfatter til flere bøger om retail bla. ’Fremtidens Forbruger i dagligvarehandlen – Generation Y: Forstå dem - Fang dem’ og ’Retail trends og Innovations’.

Læs mere på www.retailinstitute.dk

Christian Halsted, Brand Strateg hos Kontrapunkt, har arbejdet med brandstrategi i ind- og udland i et lille årti. Hos Kontrapunkt beskæftiger han sig primært med konceptudvikling for forbruger- og FMCG brands, heriblandt Orkla, Rema 1000, Carlsberg og Danone. Christians arbejde er afhængigt af de mange skiftende markedstendenser og forbrugermønstre, som har affødt og er præget af convenience-fænomenet det seneste årti. På den baggrund er Christian en af vores skarpeste rådgivere til at udstikke brandstrategien på det evigt foranderlige forbrugerfelt.

Læs mere på www.kontrapunkt.com


OM KONTRAPUNKT TALKS:

Kontrapunkt inviterer til oplæg med fokus på design og branding - ofte med en digital, international og innovativ tilgang. Vi baserer det på vores mere end 30 års erfaring fra danske, japanske og internationale virksomheder.

Kommende Kontrapunkt Talks annoncerer vi løbende via invitationer og på vores website: www.kontrapunkt.com.

For mere information om eventserien, kontakt Marta Karolina Olsen, Senior Digital Strateg, på tlf. +45 22 33 64 38 eller mail mko@kontrapunkt.com.


Share with friends

Date and Time

Location

Copenhagen

Nikolaj Plads 2

1067 Copenhagen K

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved