Knowledge To Money Club Klubnap

Knowledge To Money Club Klubnap

Actions and Detail Panel

Free

Date and time

Location

HEPA Hungarian Export Promotion Agency

15-23 Kacsa utca

1027 Budapest

Hungary

View map

Knowledge To Money Clubnap: Vállalkozásfejlesztés és networking konferencia

About this event

Knowledge To Money Club Klubnap image

Knowledge To Money Club Klubnap 2022. szeptember 6-án

Az esemény nyelve : magyar

13:45 – 14:00 Érkezés - networking

14.00 – 14:05 Megnyitó – Dervalics Ákos, K2M Club alapító

14:05 – 14:10 Köszöntő – Holly Sára, HEPA

14:10 – 14:30 Az EIC pályáztok aktualitásai - Divinyi Ágnes, NKFIH

14:30 - 15:00 Lif-E-Buoy - learnings from final presentation:

Life-E-Buoy is a compact and modular system that uses the hydrokinetic energy of running water (e.g.: rivers), to create a clean energy source for charging electric (or hydrogen powered) vehicles, including passenger cars, boats and bicycles. We have successfully applied for an SME Instrument Phase 1 project and carried out a feasibility study to support the product development and commercialisation of lif-E-Buoy. The main outcomes of the Ph1 project were the establishment of cooperation with key partners. Using these new networks, we have created and validated a business model and strategy to ensure lif-E-Buoy can be successfully commercialised.

The technological aim of the present project is to finalise the product development of the hydro/electric generator (validated large scale production ready prototype & preparation for mass manufacture), so it can be integrated with our custom built buffer station for EV charging applications when connected to existing charging points or to be used with a hydrogen electrolyser.

Team: Emese Karacsonyi (CEO), Andras Bulkai (CTO & Owner), Kristof Bulkai (CFO & Owner)

15.00-15.15 Szünet - Fánky - Networking

15.15-15.30 Innovation and Design - Nagy Richárd, Co&Co

15.30-16.00 A másik prezentáló... - Hetyey Gábor

A klubnap társszervezői: a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt., Enterprise Europe Network, és a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal.

A rendezvényen való részvétel DÍJMENTES, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. A rendezvényen való részvételi szándékát kérjük, hogy az esemény honlapján található űrlap kitöltésével jelezze felénk 2022. szeptember 6. 10 óráig! Kérdéseivel keresse Dervalics Ákost a +36 30 378 4396!

Információ a klubnap szervezőiről

A Knowledge To Money Clubról

A Knowledge 2 Money Club egy olyan non-profit kezdeményezés, melyet rendszeresen, negyedévente rendezünk budapesti helyszíneken. A hazai vállalkozások többsége küszködik a nemzetközi piacralépéshez és forrásbevonáshoz szükséges tudás megszerzésével és alkalmazásával. Ennek következménye többek közt, hogy a magyar cégek sikerességének aránya (2-3%) messze alul múlja az EU átlagát (8%) a H2020 SME Instrument-ben.

A rendezvényeink célja a pályázók sikerességének drasztikus javítása. Kockázati tőke piacon azt tűztük ki célul, hogy az általunk felkészített vállalkozások tőkebevonási valószínűsége duplája legyen az egyes tőkealapok átlagának. Tekintettel arra, hogy gyakorlatilag megegyeznek a H2020 SME Instrument források odaítélésekor és a kockázati tőkebevonáskor is értékelt szempontok, mindkét forrásbevonás tekintetében használható tudást és tapasztalatokat ismerhetnek meg a klubnapokon.

Az Európai Bizottság által kiválasztott business coach-ok az azonnali visszajelzéseken túl igény esetén projektenként 3-16 órában díjmentes konzultációt adnak azon vállalkozóknak, akik megküldik kész pályázatukat és szakértőként támogatják a pályázó erőfeszítéseit a siker érdekében. A díjmentes konzultációt az NKFIH programja finanszírozza (kapcsolattartó Divinyi Ágnes)

Vélemények a klubról ITT érhetőek el

Honlapunk: www.k2m.club. Kövess minket Facebook-on is!

A CE-Connector-ról

A CE-Connector az EU Interreg programjából finanszírozott regionális projekt. Magyarországon a Knowledge To Money Club alprojektje. Hazai konzorciumi tagjai az MVA (állami partner) és a P-INVENT Kft. (KKV partner). A Program fő pontjai:

  1. Olyan innovatív startup-okat támogatunk ebben a programban, akiknek van már MVP-jük (működő termék)
  2. Validáljuk a terméket a régióban (Lengyelország, Németország, Csehország, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország, Bulgária, Magyarország)
  3. Segítünk bevezetni a terméket a régióban
  4. Segítünk a hazai és nemzetközi innovációs pályázatokban
  5. Tőkét biztosítunk a növekedéshez

http://ceconnector.eu/

Share with friends