Sales Ended

KLASSISK SOMMAR PÅ PM&VÄNNER 2018

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

PM & Vänner

Västergatan 10

352 31 Växjö

Sweden

View Map

Event description

Description

För tredje sommaren i följd blir det kvällar med klassisk musik på PM, med Per Tengstrand som ciceron.
Tre konserter där publiken får en intim och personlig kontakt med musiker och musiken. Allt detta i den välkomnande lyx som PM & Vänner erbjuder.
Varmt Välkomna!

3 Juli Kl. 18.30

TVÅ STEINWAYFLYGLAR I FESTSALEN

Per Tengstrand och Shan-shan Sun

Två flyglar i PMs Festsal när Per Tengstrand och Shan-shan Sun bjuder på pianofyrverkeri. Man och hustru har en smått telepatisk förmåga till samspel, och det blir musikaliska godbitar med Brahms ståtliga Variationer över ett tema av Haydn och Schuberts undersköna f-mollfantasi. Och så har pianisterna lovat att göra något solonummer var också.


12 Juli Kl. 18.00

VILT, VIRTUOST OCH VACKERT

Per Tengstrand, Viktor Bergendal och Peter Filiptsev

Favoriterna kommer tillbaka. Peter och Viktor, de två violinisterna och underhållarna är tillbaka på allmän begäran i ett nytt program.

Förra årets sommarsuccé med klassisk musik, Evert Taube och Povel Ramel i ett lättsamt sommarprogram kommer tillbaka. Denna gången blir det en kväll med Tango Jalouise, Musik ur Schindlers List, Beethovens Vårsonat, Zigeunerweiser och annat smått och gott. En unik kväll utlovas!17 Juli Kl. 18.00

EN SOLOAFTON MED CHOPIN, DEBUSSY & MOZART

Ett somrigt program på flygeln, med skira och vackra stycken avslutar denna sommarens program, traditionsenligt med Per Tengstrand ensam vid flygeln.

Date and Time

Location

PM & Vänner

Västergatan 10

352 31 Växjö

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved