Klant-Erger-Je-Niet
Free
Klant-Erger-Je-Niet

Klant-Erger-Je-Niet

Event Information

Share this event
Date and Time
Location
Location

Bergenmeers sporthal

Koedreef 1

Destelbergen, Belgium

View Map

Event description

Description

Klant-erger-je-niet is een interactieve workshop in spelvorm voor het stimuleren van klantgerichtheid. De workshop duurt een halve dag en is bij uitstek geschikt om medewerkers het belang van klantfocus en klanttevredenheid te laten ervaren en de inzichten te gebruiken om in de eigen onderneming actie te ondernemen.

In de workshop speelt u als team de medewerkers en managers van reisbureau TacticTravel. Als deelnemer streeft u ernaar om aan de wensen van uw klanten te voldoen en de bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Belangrijke principes zoals klanttevredenheid, klantwaarde, klantloyaliteit, klantbehoud en het creëren van ambassadeurs onder uw klanten zijn de rode draad door de game.

Doelgroep

Deze gratis kennissessie is bedoeld voor managers van middelgrote en grote organisaties (50+ werknemers), alsmede voor opleidingsfunctionarissen, CRM-consultants, businessconsultants en professionals met vergelijkbare functies.                

Deelname & Kosten

Deelname is gratis indien u tot de bovengenoemde doelgroep behoort. Indien u niet tot de doelgroep behoort vragen we een bijdrage in de kosten per persoon. Er geldt een maximum van 2 deelnemers per organisatie. Mocht u niet zeker weten of u tot de doelgroep behoort, neemt u dan gerust contact met ons op (0468 12 44  15). Houdt u er rekening mee dat het aantal plaatsen beperkt is, dus schrijft u zich snel in.

Share with friends
Date and Time
Location

Bergenmeers sporthal

Koedreef 1

Destelbergen, Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved