Free

KIRAHubin strategian julkistus ja avoin toiminnan kehittämisen workshop

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Maria 01

16 Lapinlahdenkatu

00101 Helsinki

Finland

View Map

Event description
Tule mukaan työstämään KIRAHubin toiminnasta timantti!

About this Event

Uskomme, että kestävä muutos KIRA-alalla saadaan aikaan läpinäkyvällä yhteistyöllä! KIRAHubin toiminta on vasta alkutaipaleellaan, joten nyt on aika vaikuttaa siihen, mitä haluamme ryhtyä yhdessä tekemään. Tuo äänesi kuuluviin ja osallistu ensimmäiseen toimintamme kehittämisen workshoppiin! Tilaisuuden alussa kerromme kevään aikana työstetyn strategiamme painopisteistä sekä ryhdymme yhdessä tehokkaasti työstämään toimintamalleja, konsepteja, tapahtumia ja muita toimenpiteitä, joita moniääninen ekosysteemimme kaipaa. Ihmeellisiä asioita syntyy, kun oikeat ihmiset lyövät viisaat päänsä yhteen!

Workshop on tarkoitettu kaikille niille rakennetun ympäristön parissa jossain muodossa työskenteleville henkilöille, jotka haluavat olla mukana edesauttamassa rakennetun ympäristön kestävän ja yhtenäisen tulevaisuuden saavuttamista. Poistetaan yhdessä siiloja, luodaan avointa ja läpinäkyvää keskustelua, muurataan perusta kokonaisvaltaisen digitalisaation toteutumiseksi rakennetun ympäristön parissa Suomessa ja viedään parhaat käytännöt maailmalle.

KIRAHub (KIRA-InnoHub ry) jatkaa hallituksen kärkihanke KIRA-digin viitoittamalla tiellä rakennetun ympäristön läpinäkyvää ja moniäänistä ekosysteemiä fasilitoivana ja kokonaisvaltaisesti kestävää rakennetun ympäristön digitalisaatiota edistävänä tahona. Lue meistä lisää

Share with friends

Date and Time

Location

Maria 01

16 Lapinlahdenkatu

00101 Helsinki

Finland

View Map

Save This Event

Event Saved