€25

Kinderen in de Echtscheiding

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Handelslei 174

174 Handelslei

2980 Zoersel

Belgium

View Map

Event description
Wil je weten wat je kan doen voor je kinderen als je aan het scheiden bent, dan is deze info sessie écht iets voor jou.

About this Event

Kinderen in de echtscheiding

Velen hebben van dichtbij of zelf meegemaakt wat het betekent als ouders scheiden. Scheiden is helemaal geen uitzondering of taboe meer. Dat heeft ertoe geleid dat we ondertussen uit onderzoek en uit ervaring weten wat beter is voor kinderen en wat niet.

De mate waarin we als ouders op een kindgerichte manier omgaan met de scheiding is van levensgroot belang voor hoe kinderen de scheiding ervaren.

Toch zijn de meeste ouders niet voorbereid op “scheiden” en vreemd is dat niet. Maar als je denkt aan scheiden, je aan het scheiden bent of ook wanneer de scheiding al achter de rug is, kan het heel verhelderend en heel behulpzaam zijn om eens de bril van kinderen op te zetten.

Tijdens deze sessie geef ik heel wat handvaten mee om op een ondersteunende manier aanwezig te zijn voor je kinderen. Ik leg uit hoe kinderen “jullie” zien, wat je als ouders kan doen om in deze moeilijke periode, ook voor de kinderen, toch het juiste te doen. 

Hoe je deze meestal lastige boodschap overbrengt, en vervolgens op een zorgzame manier met de kinderen kan blijven communiceren over het verdere verloop. 

Er is ook uitgebreid tijd om vragen te stellen.

VOOR WIE?

Voor ouders, grootouders, familieleden of mensen die dicht bij kinderen staan die de scheiding van hun ouders meemaken of meegemaakt hebben. Deze info sessie is helemaal gegeven vanuit de ogen van het kind.

Inkom 25 euro, koppels 40 euro

Vragen kan je stellen via mail: message@giuliamay.com

Share with friends

Date and Time

Location

Handelslei 174

174 Handelslei

2980 Zoersel

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved