Free

Kickstartweekend Emmeloord 1 en 2 juni 2018

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Nagelerstraat 35

35 Nagelerstraat

8301 XE Emmeloord

Netherlands

View Map

Event description

Description

Dit kickstartweekend in Emmeloord wordt verzorgd door een team van De Laatste Reformatie Nederland.

Het gebouw van Baptistengemeente "de Regenboorg", beschikt over een mooie grote ruimte waar maximaal 100 mensen in kunnen, dus je bent van harte uitgenodigd om te komen en vrienden / bekenden mee te nemen.

Je zult worden getraind en geactiveerd om in geloof uit te stappen: de zieken te genezen, het evangelie te prediken, om te dopen in water en in de Heilige Geest en om discipelen te maken. Je krijgt goed onderbouwd bijbels onderwijs door Hans Dam en je leert dit zelf in praktijk te brengen door in kleine groepen de straat op te gaan, waarbij een ervaren trainer met je mee gaat om je een kickstart te geven.

Tip: bekijk voor je komt onze gratis documentaires: The Last Reformation - The Beginning

In Handelingen lezen we dat God gewone mensen gebruikt om buitengewone dingen te doen. De eerste gemeente groeide snel en gelovigen waren vol van de Heilige Geest. De discipelen predikten, genazen, bevrijdden en doopten mensen in water en in de Heilige Geest.

De apostel Paulus benadrukt in het nieuwe testament het belang van het handelen in (bovennatuurlijke) kracht: "Het bericht dat ik verkondigde, overtuigde niet met wijsheid, maar bewees zich door de kracht der Geest, want uw geloof moest niet op de menselijke wijsheid steunen, maar op de kracht van God". '(1 Kor 2: 4-5, NBV). Dit was toen het normale leven voor een discipel van Jezus Christus.

Is deze manier van leven ook voor vandaag? Zijn wij als discipelen van Jezus nog steeds geroepen om dezelfde "Handelingen" te doen? Jazeker!

PROGRAMMA: Ons seminar is een praktische opleiding van 2 dagen over discipelschap en bestaat uit diverse belangrijke onderwerpen over discipelschap. Onderdeel van het programma is ook dat we de straat op gaan om zieken te genezen en het evangelie te verkondigen, onder toezicht van teamleden en studenten van de Laatste Reformatie / De Laatste Hervorming.

Wij moedigen u aan om beide dagen te komen, zodat u niets van de opleiding zult missen en voldoende ervaring opdoet. Reserveer hiervoor 2 tickets (vrijdag en zaterdag)!
Het programma is als volgt:

Vrijdag 1 juni:
10:00: Onderwijs
12:30: Lunch (niet inbegrepen)
13:30: Straatevangelie
18:30: Onderwijs, getuigenissen en open bijeenkomst (einde ronde 22:00 uur)

Zaterdag 2 juni:
10:00: Onderwijs
12:30: Lunch (niet inbegrepen)
13:30: Doop en straatevangelie
18:30: Onderwijs, getuigenissen en open bijeenkomst (einde rond 22:00 uur)

Koffie/thee/lunch/diner

Koffie/thee/lunch en diner zijn niet inbegrepen. Koffie en thee zijn beschikbaar tegen een kleine vergoeding en ook is er een mogelijkheid om je lunch tegen een kleine vergoeding af te nemen op de locatie. Voor dinermogelijkheden verwijzen wij je graag naar diverse horeca-gelegenheden in de directe omgeving. Natuurlijk ben je vrij om zelf eten mee te nemen!

Mocht je verhinderd zijn, wil je dat z.s.m. aangeven? We hebben beperkte ruimte beschikbaar en willen dan graag je plaats aan iemand anders geven.

Heb je vragen? stuur ons een email: kickstartnederland@gmail.com

Share with friends

Date and Time

Location

Nagelerstraat 35

35 Nagelerstraat

8301 XE Emmeloord

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved