Free

Kick-off: Succes som madiværksætter

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

CPH FOOD SPACE

11 Slagtehusgade

1715 København

Denmark

View Map

Event description

Description

Markedet for madoplevelser og fødevarer er i rivende udvikling! Det giver nye muligheder for iværksættere, som tænker kreativt og forstår hvad der skal til for at få succes.

Greater Copenhagen Food Startup inviterer sammen med CPH Food Space til kick-off på vores populære workshops og acceleratorprogram særligt for startups inden for mad.

Eftermiddagen giver et indblik i nogle af mulighederne, udfordringerne og succeskriterierne på mad- og fødevareområdet, som vi ser det lige nu.

Og der er selvfølgelig god mulighed for at netværke med andre iværksættere og smage sig igennem serveringer fra nogle af madscenens nye stjerner: Tatar, RUS og Banana CPH.

Bliv klogere på:

  • TATAR - et nystartet og nyskabende gastronomisk koncept. Mød Olivier Geppel, iværksætteren bag, der med stor kærlighed til gode råvarer og en god portion forretningssnilde har udviklet et street food koncept, til en og snart to butikker og lige om lidt er på vej ud i detailhandlen.
  • Fødevaretrends 2018. Få madkommunikatør Marie Sainabou Jengs bud på de trends, som er med til at ændre fødevareforbrugerens adfærd nu og i de kommende år. Trends, der skaber nye forretningsmuligheder og huller i markedet for nye produkt- og madkoncepter.
  • Hvordan ser fødevaremarkedets nye vindere nu? Hvilke udfordringer møder madiværksættere på vejen fra idé til bæredygtig forretning, hvad bør man have fokus på, og hvad kendetegner markedets vindere? Hør Martin Bregnballes bud, baseret på erfaring fra bl.a. Meyers, Nestlé, iværksættervirksomheder og forretningsrådgivning.

Derudover introducerer vi dig til de efterfølgende workshops og acceleratorprogram.

Og vil du sikre dig en plads på forårets workshoppakke allerede nu, kan du læse mere og tilmelde dig her: Food Startups workshoppakke

Share with friends

Date and Time

Location

CPH FOOD SPACE

11 Slagtehusgade

1715 København

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved