Free

Kehitystön työpaja: Varmaksi ja rakentavaksi väittelijäksi

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Maunulatalo

Metsäpurontie 4

00630 Helsinki

Finland

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Työpajassa perehdytään ajatustensa selkeään ilmaisuun ja erimielisyyksien ratkaisemiseen. Työpajan pureutuu hyvän perustelun rakenteeseen niin teoreettisesti kuin käytännön väittelyharjoitustenkin kautta. Tämän tarkoituksena on auttaa selvittelemään erimielisyyksiä, analysoimaan muiden ajatuksia sekä ilmaisemaan omia ajatuksia selkeämmin.

Lisäksi työpaja käsittelee erimielisyyksien rakentavaa käsittelyä. Harjoittelemme sellaisia keskustelutapoja, jotka ohjaavat keskustelun sävyä kohti yhteisen ymmärryksen etsimistä ja rakentamista kohti, sen sijaan että kumpikin koettaisi vain osoittaa toisen olevan väärässä.

Lähetämme työpajasta vielä muistutuksen ilmoittautuneille viikkoa ennen työpajaa. Ilmoittautuminen tapahtuu Holvin kautta täältä. Työpajamaksulla (5 eur) osallistut materiaalikustannuksiin ja rekisteröit ilmoittautumisesi. Mikäli haluaisit osallistua, mutta taloudellinen tilanteesi ei mahdollista materiaalikustannuksiin osallistumista, ota ilmoittautuaksesi meihin yhteyttä sähköpostitse (kehitysto@gmail.com).

Katso työpajan FB-sivut täältä.

Share with friends

Date and Time

Location

Maunulatalo

Metsäpurontie 4

00630 Helsinki

Finland

View Map

Save This Event

Event Saved