Free

Kehitystön työpaja: Löydä sosiaalinen itsevarmuutesi

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Rautatieläisenkatu, FI-00520 Helsinki, Suomi

Finland

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Kaipaatko lisää itsevarmuuden tunnetta sosiaalisiin tilanteisiin? Haluaisitko jännittää vähemmän? Tahtoisitko suhtautua itseesi hyväksyvämmin ja lempeämmin?

Itsevarmuus- ja itsehyväksyntätaidot ovat tehokas tapa lisätä elämän viihtyvyyttä ja arjessa koettua helppouden tuntua. Tule mukaan työpajaan, jossa tutustumme sosiaalisen itsevarmuuden kasvattamiseen ja itsensä hyväksymiseen ymmärrettävien tietoiskujen ja mukavien harjoitusten avulla. Työpajan sisältö perustuu kognitiivis-behavioraaliselle näkökulmalle ja käytämme kognitiivisesta käyttäytymisterapiasta tuttuja keinoja oman itsevarmuuden lisäämiseen.

Työpajaan mahtuu 10 osallistujaa. Tervetuloa mukaan!

Lähetämme työpajasta vielä muistutuksen ilmoittautuneille viikkoa ennen työpajaa. Ilmoittautumiset Holvin kautta täältä. Työpajamaksulla (5 eur) osallistut materiaalikustannuksiin ja rekisteröit ilmoittautumisesi. Mikäli haluaisit osallistua, mutta taloudellinen tilanteesi ei mahdollista materiaalikustannuksiin osallistumista, ota ilmoittautuaksesi meihin yhteyttä sähköpostitse (kehitysto@gmail.com).

PS. Emme tee turhan haastavia rohkeusharjoituksia, joten työpajaan osallistumista ei tarvitse jännittää!

Katso työpajan FB-sivut täältä.

Share with friends

Date and Time

Location

Rautatieläisenkatu, FI-00520 Helsinki, Suomi

Finland

View Map

Save This Event

Event Saved