Keep on singing - een muzikale, inspirerende dag voor zangers en dirigenten

Actions and Detail Panel

€25.01

Date and time

Location

Dorpskerk Barendrecht

146 Dorpsstraat

2992 BE Barendrecht

Netherlands

View map

Refund policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Een muzikale, inspirerende start van het nieuwe koorseizoen.

About this event

Keep on Singing

Een muzikale, inspirerende start van het nieuwe koorseizoen.

Op zaterdag 24 september ben je van harte welkom in Barendrecht waar om 10.30 uur de koffie en thee klaar staat en het team van Small Stone Media je met open armen zal ontvangen. Vanaf 11.00 uur hebben we een prachtig programma voor je klaar staan waarin we natuurlijk heerlijk met elkaar gaan zingen tijdens een inzing- en stemvormingssessie maar waarin we ook met elkaar een aantal liederen doornemen die we je vooraf toegestuurd hebben.

Tussendoor is er tijd voor inspiratie door bijzonder gasten en delen we graag een aantal nieuwe initiatieven waar de afgelopen periode achter de schermen hard aan is gewerkt.

Na de lunch, die extra lekker zal smaken door een aantal live optredens, vervolgen we het programma en presenteren we graag een mooie selectie nieuw repertoire waar je komend seizoen met je koor mee aan de slag kunt.

We sluiten de dag af met een livestream waar we onder begeleiding van onze pianist en ondersteunt door ons Vocal Team een aantal liederen live uit zullen voeren en we een online programma brengen om kijkers in het land mee te inspireren.

Ontmoeting- inspiratie- nieuw koorrepertoire- samen zingen-

Zing mee tijdens de livestream waarmee we de dag afsluiten

Voor koordirigenten, zangers en zangeressen, muziekcommissies

Share with friends