€35 – €50

Kdaj sanje postanejo resničnost

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Hotel Habakuk

Pohorska ulica 59

2000 Maribor

Slovenia

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Vsi imamo sanje. Vsi imamo želje. Vsi ves čas razmišljamo.

Ampak ne vedno o tem kaj si želimo, ampak večino časa o stvareh, ki se nam dogajajo ta trenutek. Večina naših misli je negativnih.

Kaj s tem naredimo?

Naše misli ustvarjajo našo realnost. Zato negativne misli ustvarjajo negativne situacije in seveda obratno.

Vsi ves čas manifestiramo - kreiramo svojo realnost s svojimi mislimi.

Naše misli, naši možgani, so naše najmočnejše orodje s katerim lahko ustvarimo prihodnost, ki si jo resnično želimo.

Bi radi vedeli kako?

Trije govorci bodo z vami delili konkretne tehnike, nasvete in skozi svoje zgodbe z vami delili vse, da boste lahko v svojem vsakdanjem življenju zaživeli to kar si želite.

Z vami bodo:

BLAŽ POSINEK

Ustanovitelj branda Team Phoenix in eden izmed ustanoviteljev Team Phoenix Akademije. Zase pravi, da je uspešen podjetnik, investitor in govorec, ki je v zadnjih letih skozi svoje življenjske izkušnje razvil način razmišljanja, ki je pomemben na vseh področjih v vašem življenju. Zadnjih 7 let je pridobival znanje iz marketinga, prodaje in investiranja, ter skozi to pomagal več kot 500+ osebam, da so izboljšale svoje življenje. Je oseba, ki je polna energije, ima veliko znanja in z veliko misijo, da resnično izboljša kvaliteto življenja vseh, ki si to želijo.

MARIJA KLINCOV

Obljuba, da živimo na način, ki je ljubezen, srce in sprejetje svoje prave narave je v osrčju učenja duhovne trenerke Marije Klincov. Svoje življensko poslanstvo je namenila prebujanju množic, ozaveščanju svoje notranjosti, veličine duha, biti dobro z delom spiritualne terapevtke, parapsihologinje in kanaliziranjem sporočil iz onstranstva. V zadnjih 25 letih se je Marij skozi različne tehnike in priznane svetovne učitelje naučila utelešenega in kanaliziranega pristopa k meditaciji, znova in znova je videla, da se s tem procesom dotakne celega telesa precej globlje v samo bistvo notranjosti in videla precej bogatejšo preobrazbo, kot običajne vodene meditacije.

IZA LOGIN (posebna gostja):

Zase pravi, da je večna sanjačka (dreamer), kreatorka svojega življenja, žena, mama, prijateljica, motivatorka, vizionarka, podjetnica – v tem vrstnem redu. Na dogodku bo delila svoje izkušnje in preverjeno tehniko zavestnega kreiranja ali tako imenovane manifestacije. Prepričana je, da je prav vsak v življenju lahko bolj srečen, bolj uspešen, bolj zdrav, ima lepše odnose, če si to želi in če si zna pravilno postaviti svoje cilje. Tudi če vse to že ima, obstaja še mnogo poti naprej: lahko pomaga drugim, lahko skrbi za ohranjanje narave,…, možnosti so neomejene, samo upati si moramo.

Share with friends

Date and Time

Location

Hotel Habakuk

Pohorska ulica 59

2000 Maribor

Slovenia

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved