Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Ekonomski fakultet u Osijeku

Trg Ljudevita Gaja

31000 Osijek

Croatia

View Map

Event description

Description

Vrsta događaja: Radionica

Predviđeno trajanje događaja: 90 minuta

Mjesto događaja: Dvorana 3

Izlagači: Iva Buljubašić, Dina Begović, Ana Đapić

Opis događaja: Radionica pod imenom "Kazalište u mreži gerila marketing komunikacije" će sadržavati prvi, teorijski dio, prikaz gerila marketing komunikacije. Drugi, stručni dio će sadržavati studiju slučaja na kojem će gosti raditi (slučaj iz prakse).

Sektor kreativne industrije: Oglašavanje i tržišne komunikacije

Programski sadržaj namijenjen je: Studenti, Građani, Poduzetnici, Članovi udruga, Predstavnici institucija, Kreativci

Životopis:

Doc.dr.sc. Iva Buljubašić (r. 1988.), trenutačno radi kao docentica i glavna Erasmus koordinatorica na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku, na privremenom odsjeku za kulturu i kreativnu industriju. Godine 2017. predstavljala je Sveučilište u Osijeku na elitnom ekonomskom forumu mladih lidera u Nowom Saczu u Poljskoj i imala je vlastiti kolegij pod nazivom "Gerila marketing komunikacija" na Fakultetu elektroničkih medija u Stuttgartu. Godine 2018. vodila je studente u marketing kampanji za „Landesmuseum Württemberg" u Stuttgartu za koji su studenti dobili i Rektorovu nagradu te je iste godine dobila financijsku potporu za svoj znanstvenoistraživački rad od Sveučilišta u Osijeku u kategoriji mladih istraživača.

Dina Begović (rođena Furlić) rođena je 5. travnja 1974. godine u Osijeku. Srednju školu pohađala je također u Valpovu, gimnaziju, smjer matematika i informatika (MI1). Krajem 1992. godine upisuje Ekonomski fakultet u Osijeku, 6. stupanj, smjer trgovina, koji završava u jesen 1995. godine. Od 2008. do 2010. godine nastavlja studij na Ekonomskom fakultetu u Osijeku i stječe titulu magistra ekonomije. Neprestano se dodatno educira te se 2011. godine osposobljava za Projekt menadžera EU fondova. 1998. godine Dina se zapošljava u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku, na radnom mjestu Organizatorice prodaje, gdje je 2006. godine unaprijeđena na mjesto Voditeljica prodaje. Njezine organizatorske sposobnosti i predanost poslu dovele su ju do još jednog unapređenja te 2016. godine postaje Voditeljica službe propagande i prodaje, a 2018. godine imenovana je Pomoćnicom intendanta za poslove propagande i marketinga.

Ana Đapić (rođena Štefanko) rođena je 3. srpnja 1992. godine u Osijeku. Završila je Isusovačku klasičnu gimnaziju s pravom javnosti u Osijeku. S prvim danom prosinca 2015. godine počinje s radom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku kao Organizatorica gledališta i vizualne propagande. Krajem 2017. godine upisuje Ekonomski fakultet u Osijeku. Iznimno predana radu, ulaže u sebe, često posjećuje festivale, konferencije i radionice vezano uz kulturu i marketing. Sudjelovala u projektu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije Akademija regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Sponzor događaja:
Date and Time

Location

Ekonomski fakultet u Osijeku

Trg Ljudevita Gaja

31000 Osijek

Croatia

View Map

Save This Event

Event Saved