Kava z idejo #5: Nadav Sagir - Augmented Reality (AR)

Actions and Detail Panel

Sales Ended

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Mestna kavarna Kočevje

Trg zbora odposlancev 2

1330 Kočevje

Slovenia

View Map

Event description

Description

Augmented Reality (AR) oz. dopolnjena resničnost je tehnologija, s katero lahko obogatimo realni svet z digitalnimi informacijami (3D modeli, fotografije, video) preko uporabniškega vmesnika pametnega telefona, tablice, računalnika ali pametnih očal. Ena od možnih uporab je obnorela svet z igrico Pokemon GO. Možnosti v turizmu pa so še povsem neizkoriščene. Vabljeni na predstavitev in pogovor s strokovnjakom Nadavom Sagirom iz Izraela, ki živi in ustvarja v Ljubljani.
* dogodek bo potekal v angleškem jeziku

Nadav Sagir, CtrlArtNadav Sagir se je v preteklih letih specializiral za področje tehnologij dopolnjene stvarnosti (AR – augmented reality) in virtualne resničnosti (VR – virtual reality). Je ustanovitelj studija za animacijo CtrlArt, soustanovitelj Revolv-AR in mentor za animacijo na SAE Institute.
Skozi izobraževanje o fotografiji in video umetnosti ter svojo bogato 15-letno kariero je pridobil ogromno kreativnih in tehničnih znanj. Skozi različne projekte je vodil mednarodne time grafičnih oblikovalcev in ostalih kreativcev na področjih oglaševanja, iger, animacij, predvajanja, dogodkov in kulturne dediščine.

Date and time

Location

Mestna kavarna Kočevje

Trg zbora odposlancev 2

1330 Kočevje

Slovenia

View Map

Organizer Podjetniški inkubator Kočevje

Organizer of Kava z idejo #5: Nadav Sagir - Augmented Reality (AR)

Save This Event

Event Saved