Sales Ended

Kåringsevent - UrbanTech Challenge

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

BLOXHUB, Reception

Bryghusgade 8, Indgang C, 3. sal

1473 København K

Denmark

View Map

Event description

Description

Vil du opleve, hvordan åbne offentlige data kan spille en rolle i datadrevne forretningsløsninger?

Så tilmeld dig som publikum til finalen i UrbanTech Challenge her til højre!

Finalen i UrbanTech Challenge finder sted d. 3. december kl. 15.00, hvor du vil opleve finalisterne pitche deres idéer og løsninger foran en ekspertjury.

Der er 25.000 DKK til vinderen i ”Gentænk Byen”-sporet og 100.000 DKK til vinderen i ”Åben Byen”-sporet. Derudover er alle finalister med i kampen om at vinde et medlemskab og udviklingsprogram arrangeret af BLOXHUB.

Program:
15.00 Velkomst og networking

15.20 Åbningstale og pitches

16.50 Pause og juryen voterer

17.20 Kåring af vindere

17.30 Tillykke og tak for i dag

Juryen består af:

Katrine Winding, direktør i Erhvervsstyrelsen

”I Danmark har vi offentlige data af høj kvalitet. Data som, hvis de bruges klogt og kreativt, kan danne grundlag for vækst, innovation og nye forretningsmuligheder. UrbanTech Challenge skaber en ramme, hvor danske virksomheder kan få viden, udvikle nye løsninger og give deres bedste bud på, hvordan åbne offentlige data kan gøre byen mere sammenhængende, livable og effektiv. Jeg glæder mig til at være med til at opleve og kåre de skarpeste ’bud!’”

Lars-Peter Søbye, CEO i COWI og formand for bestyrelsen i BLOXHUB

Hver uge flytter mere end tre millioner mennesker ind til de store byer verden over. Det skaber store udfordringer, men også enorme muligheder; De virksomheder, der kan udvikle nye bæredygtige, digitale løsninger, bliver fremtidens vindere – ikke kun i Danmark, men på globalt plan”

Nils Bo Wille-Jørgensen, afdelingsdirektør i SWECO og præsident i Geoforum Danmark

En hjørnesten i udviklingen af smartere byer er stedbestemte data. Alle data, som byen producerer, kan knyttes til en geografisk position. Det at sikre, at data kan anvendes på tværs af systemer, forvaltningsområder og fagligheder, er afgørende for at skabe værdi. Åbne data og geodata bliver vigtige for fremtidens smarte løsninger. Jeg glæder mig til at være med i juryen og se hvilke idéer og løsninger, der bliver pitch’et til UrbanTech Challenge”

Mette Skøt, udviklingsdirektør i Vækstfonden

”Der er mange krav til vores byer i fremtiden. De skal være socialt, grønt og vækstmæssigt bæredygtige, de skal være ressourceeffektive og de skal have billige og bæredygtige transportsystemer…. Med andre ord: en urban challenge handske er kastet! Så grib den og kom an med ny teknologi og spændende forretningsmodeller – så skal vi i Vækstfonden gøre, hvad vi kan for at hjælpe med finansieringen”

Marius Sylvestersen, program manager i Copenhagen Solutions Lab.

”Jeg arbejder for at gøre København til en bedre by ved at anvende ny teknologi og data. Virksomhederne er helt afgørende for den digitale byudvikling og UrbanTech Challenge samler nogle af de mest interessante”


Kom og få en inspirerende eftermiddag, og lær om hvordan åbne offentlige data kan skabe og indgå i forretningsløsninger!

Date and Time

Location

BLOXHUB, Reception

Bryghusgade 8, Indgang C, 3. sal

1473 København K

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved