Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Faculty of Economics, Osijek

7 Trg Ljudevita Gaja

31000 Osijek

Croatia

View Map

Event description

Description

Vrsta događaja: Radionica

Predviđeno trajanje događaja: 45 minuta

Mjesto događaja: Dvorana 3

Izlagači: Nikola Martić, Davor Vrandečić

Opis događaja: Radionica u kojoj će se prikazati postupak snimanje radio programa - informativne emisije o trenutačnim zbivanjima na Ekonomskom fakultetu u Osijeku S polaznicima radionice razrađuje se koncept potreban za uspješno radijsko izvještavanje o Kreativnoj riznici, gosti readionice izabrani su izlagači iz programskih sadržaja, organizatori Kreativne riznice, volonteri i posjetitelji. Rezultat radionice informativna je emisija koju su izgradili polaznici radionice.

Sektor kreativne industrije: Mediji – TV, radio, tiskani mediji i elektronički medij

Programski sadržaj namijenjen je: studentima i građanima

Mrežna stranica: http://radio.unios.hr/

Životopis:

Nikola Martić je radijski tehničar te glazbeni urednik na Studentskom radiju UNIOS i ovo mu je druga godina da sudjeluje na Kreativnoj riznici. Za sudjelovanje na Kreativnoj riznici odlučio se zbog želje za volontiranjem i prilike da prezentira Studentski radio UNIOS.

Davor Vrandečić rođen je u Osijeku 1971. godine. Od 2008. godine radi na Elektrotehničkom fakultetu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku kao viši laborant. Godine 2008. završio je preddiplomski stručni studij Informatike na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu.
Godine 2010. pokreće i vodi projekt osnivanja sveučilišne radio stanice UNIOS. Jedan je od osnivača Mreže studentskih radija „Hear Me“ koja okuplja 14 studentskih radio stanica iz 5 zemalja. Organizator je 4. i 11. seminara studentskih radija koji su se održali u Osijeku 2011. i 2015. godine. Koautor je izložbe „Povijest radija u Osijeku“ postavljene u Muzeju Slavonije u svibnju 2011. godine. Od osnivanja Studentskog radija UNIOS radi kao koordinator programske osnove, te kao voditelj radijskih radionica.

Sponzor događaja:


Date and Time

Location

Faculty of Economics, Osijek

7 Trg Ljudevita Gaja

31000 Osijek

Croatia

View Map

Save This Event

Event Saved