Sales Ended

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Udruga AUM

Kružna ul. 8

51000 Rijeka

Croatia

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Kako smanjiti ego?

Spiritual Science Research Foundation vas poziva na jedinstveno duhovno predavanje koje će voditi Milutin Pankrac. Svi su dobrodošli.

Ego je jedna od najvećih prepreka u našem životu i znatno utječe na našu sreću kako na svjetovnoj tako i na duhovnoj razini. Iz duhovnog ugla, ego je doživljavanje sebe drukčijim od drugih, odnosno drukčijim od Boga. Zbog ega, sve radnje radimo s razumijevanjem koje je ograničeno na 5 osjetila, um i intelekt.

Ovim interaktivnim predavanjem pomoći ćemo vam da razumijete kako i kada ego izlazi na površinu u našem svakodnevnom životu. Neke ljude ego može dovesti do osobina kao što su ponos, umišljenost i superiornost, dok neke može dovesti do nesigurnosti i manjka samopouzdanja. Bez obzira u koju skupinu spadate, kroz ovo predavanje dobiti ćete praktične smjernice i saznati što možete učiniti kako bi smanjili ego.

Kad počnemo ulagati svjestan trud kako bi smanjili ego, tad počinjemo shvaćati da isti Božji Princip postoji u svemu. Zbog ovog saznanja počinjemo živjeti sretnijim životom a ono nam također omogućuje da pozitivno djelujemo na one koji nas okružuju. Pozivamo vas da nam se pridružite na ovom duhovnom predavanju.

Ovo predavanje je besplatno, a zahvalni smo na svakoj donaciji SSRF-u.


O predavaču:

Milutin Pankrac živi u Hrvatskoj i trenutno je odgovoran za aktivnosti SSRF-a diljem svijeta. Rođen u obitelji koja ima multikulturalno europsko porijeklo (hrvatsko, srpsko, austrijsko, češko), od malih nogu je prigrlio ljepotu kulturalne raznovrsnosti u ljudima. To mu je pomoglo da ima široke poglede i da razvije ljubav prema drugima bez obzira na njihovo podrijetlo.

Po zanimanju je inženjer građevine. Nakon što je diplomirao otvorio je vlastitu tvrtku koja se bavila proizvodnjom i prodajom namještaja. Unutar 15 godina tvrtka je povećala broj zaposlenih od 1 do 80, zajedno sa regionalnim ograncima.

Nakon započinjanja duhovne prakse prema smjernicama SSRF-a 2009. godine, imao je puno duhovnih iskustva koja su mu promijenila život, uključujući i ona kada mu je život spašen. To mu je povećalo vjeru u duhovnu praksu, te je od 2011. godine sve manje bio angažiran oko posla a sve više vremena je posvećivao prakticiranju Duhovnosti i pomaganju drugima da shvate važnost duhovne prakse u svakodnevnom životu.

Njegova supruga i kći također prakticiraju Duhovnost prema smjernicama SSRF-a. Kao obitelj se stalno trude živjeti Duhovnost kod kuće i u interakciji s drugima. Zbog takve posvećenosti prakticiranju Duhovnosti, u zadnjih nekoliko godina Milutin je ostvario brz duhovni napredak.

Ovaj događaj organizira:

Spiritual Science Research Foundation

www.ssrf.org/hr


Share with friends

Date and Time

Location

Udruga AUM

Kružna ul. 8

51000 Rijeka

Croatia

View Map

Save This Event

Event Saved