Free

Multiple Dates

Junior25 – een nieuwe vakantie met Junior IOT in 2021

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Location

Location

Junior IOT bus

Pettemerstraat 15

Achter op evenemententerrein naast Hal25

1823 CW Alkmaar

Netherlands

View Map

Event description
Vakantieactiviteit voor junior makers van circa 6 tot 17 jaar. Lees meer op: https://junioriot.nl/junior25-2021/

About this event

Junior25 2021, junior plezier in Alkmaar

een warm vakantie-aanbod voor samenwerken, tijdelijke maaksels en junior plezier in Alkmaar. Lees meer op: https://junioriot.nl/junior25-2021/

Vakantieactiviteit voor junior makers

In deze vakantieperiode hopen we een aantal vakantiedromen en wensen te kunnen realiseren voor jongeren tussen 6 en 17 jaar, in- en rond Alkmaar.

Dit is het vervolg op onze pilot, Junior25 in 2020, om toegankelijke en inclusieve makersactiviteiten te realiseren voor juniors in Alkmaar. Met deze succesvolle pilot hebben we laten zien dat we met onze partners met een korte aanlooptijd een fantastisch project weten te realiseren. De deelnemers waren ook super enthousiast, en daarom doen we het graag nog een keer! Lees meer op: https://junioriot.nl/junior25-2020/

Met de inspiratie van vorig jaar organiseerden we ondertussen een geweldige buitenweek bij basisschool De Kerkuil in Limmen. Kijk ook eens naar de foto’s op die pagina. Een aantal van dezed activiteiten zal je terugzien bij deze nieuwe ronde van Junior25. Bekijk de foto's: https://junioriot.nl/dekerkuil-buitenweek2021/

Deelnemers

Iedereen in Alkmaar mag zich aanmelden. We vragen aan bezoekers een bescheiden bijdrage in de kosten, en waar nodig zijn er ook plaatsen met korting beschikbaar. De inschrijving is nog afhankelijk van de corona regels. We verwachten gemiddeld 25 juniors per dag.

Als junior maker kies je zelf wanneer je meedoet. Jeugdige aspirant makers, bezoekers tussen circa 6 en 17 jaar, gaan zelfstandig aan de slag. Ouders blijven er waar nodig gewoon bij, hiervoor spreken we een leeftijd af. Je mag meedoen voor één dag, of net zoveel dagen als je zelf wilt.

Inschrijving en kosten

Deelname kost 7,50 euro per dag. Dit is een een bijdrage in onze kosten. Mocht dit bedrag een probleem zijn, dan hebben we mogelijkheden voor korting.

Let op: Het gebruik van spijkervrije (kevlar) zooltjes is verplicht, deze kan je zelf meenemen of je kunt ze bij ons aanschaffen. De zooltjes kosten eenmalig 10 euro. In onze ervaring voorkomen we pijnlijke voeten vanwege de spijkers; het helpt echt!

Bij aankomst kan je betalen met PIN. Reserveren via eventbrite is dus gratis, je belooft daarbij wel om bij aankomst de toegang te voldoen.

De toegang is inclusief limo en een snack, met soms aan het eind van de dag marshmallows, broodjes en/of gepofte appels. De ouders ontdekken al snel dat naast ons deel van het terrein twee mooie terrassen te vinden zijn: Hal25 en De Scrapyard van de Moersleutel. Hier is voor de ouders hapjes en drankjes verkrijgbaar, maar je mag bij ons ook zelf je eten en drinken meenemen.

Share with friends

Organizer Junior IOT

Organizer of Junior25 – een nieuwe vakantie met Junior IOT in 2021

De werkplaats van de Junior IOT is een gezellige plek in Alkmaar om samen kennis te maken met nieuwe technologie. Open inloop op zaterdagmiddag 12.00-17.00, en daarbuiten ook laagdrempelige doch uitdagende workshops voor leerlingen en bewoners.

Save This Event

Event Saved