Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Save This Event

Event Saved

Julski sastanak korisnicke grupe HTML5 i JavaScript Banja Luka

Korisnička grupa BLbit Banja Luka

Wednesday, July 29, 2015 from 5:00 PM to 6:00 PM (CEST)

Ticket Information

Type End Quantity
besplatne karte Ended Free  

Share Julski sastanak korisnicke grupe HTML5 i JavaScript Banja Luka

Event Details

LogoKorisnička grupa "HTML5 i JavaScript Banja Luka"

srijedu 29.07.2015, u 17h organizuje novi sastanak u prostorijama ICBL-a BanjaLuka - SALA 1.

ICBL je u maloj žutoj zgradi odmah pored PMF-a. Ima mali ulaz u dvorište i na parking. Ulaz u zgradu je iz dvorišta, sa zadnje strane. Sala je u prizemlju.

 

 


Tema je  

Windows 10 - vezite se polecemo

 

Nakon Windows 8 i 8.1, u  iščekivanju smo zvanične verzije Windows 10 koji će po mnogima biti najbolji Windows do sada. Najveću ulogu u poboljšanju imao je Windows Insider program, koji služi za testiranje operativnog sistema za sve korisnike. Povratak Start meni-ja, notifikacioni centar i multidesktop su samo neke od opcija koje ćemo spomenuti na predavanju koje će se održati 29.07. 2015. godine, sa početkom u 17h, u prostorijama ICBL-a.


 

Predavač: Jelena Miodragović

Jelena Miodragović se već više od 10 godina bavi informatikom, a od 2011. godine je u Microsoft Student Partner programu. Uz profesionalni interes za razvoj Windows Phone i Store aplikacija, aktivno se bavi organizacijom radionica i predavanja, prvo samostalno, a kasnije kao voditelj tima. U proteklih 4 godine, osnovala je User Grupu STC ETFBL na Elektrotehničkom Fakultetu, te je jako aktivna u Microsoft Community-u. Osim predavanja održanih u okviru korisničke grupe, takođe se okusila i kao predavač na MSNetwork 4 i MobilityDay 2014. Bila je deo USAID EDC tima za studentsku praksu, projekta “Moja praksa” u Inovacionom centru Banja Luka, te voditelj odnosa s ključnim kupcima za proizvode Conference@Net i C@N Motion u kompaniji Teleklik. Više informacija na:http://www.linkedin.com/in/jelenamiodragovic
Have questions about Julski sastanak korisnicke grupe HTML5 i JavaScript Banja Luka? Contact Korisnička grupa BLbit Banja Luka

When & Where


ICBL
Mladena Stojanovića 4
78000 Banja Luka
Bosnia & Herzegovina

Wednesday, July 29, 2015 from 5:00 PM to 6:00 PM (CEST)


  Add to my calendar

Organizer

Korisnička grupa BLbit Banja Luka

Korisnička grupa “BLbit Banja Luka” na jednom mjestu okuplja profesionalce i druge osobe zainteresovane za razvoj aplikacija nezavisnih od platforme.

Okupljanja su uglavnom u prostorijama ICBL-a. Samo okupljanje se sastoji od jednog ili dva predavanja u trajanju od sat ili sat i po, te dodatnog druženja, upoznavanja i razmjene iskustava.

https://www.meetup.com/BLbitUG/ - Meetup stranica
https://www.facebook.com/groups/blbit/
- Facebook stranica
http://www.mscommunity.ba/groups/blbit/ - MS Community BiH stranica
https://plus.google.com/u/0/communiti…/110019016262746200628 - Google+ stranica

  Contact the Organizer

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.