Free

Julkistustilaisuus: Millainen on 2020-luvun Tiedostava Kuluttaja?

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Sofia Future Farm: Klubisali

Sofiankatu 4 C

00170 Helsinki

Finland

View Map

Event description

Description

Mitkä megatrendit muokkaavat sitä, mihin rahamme ja aikamme käytämme? Kenen kulutus on siirtynyt tavarasta elämyksiin? Miksi yhtä ilmastoahdistaa ja toinen ei usko omiin vaikutusmahdollisuuksiinsa?


Menestyvä liiketoiminta syntyy syvällisestä asiakasymmärryksestä. Siksi me Kuudennessa päivitimme Tiedostava Kuluttaja -tutkimuksen jo kolmannen kerran pysyäksemme muutoksen pulssilla. Havaitsimme, että muutos on vain vauhdittunut, ja suomalainen kuluttajakenttä on jakautunut uudelleen.


Tervetuloa ensimmäisten joukossa kuulemaan ja keskustelemaan muutosvoimista, jotka vaikuttavat suomalaisten kulutustottumuksiin Sofia Future Farmiin (Sofiankatu 4 C) tiistaina 17.9. klo 8.30–10.30.


Aamiaisen äärellä insight-asiantuntijamme esittelevät tutkimuksen kiinnostavimmat löydökset. Lisäksi tarjoamme esimakua suomalaisten ja ruotsalaisten kuluttajien eroista. Konkreettisen bisnes-esimerkin Tiedostavan Kuluttajan käytöstä tuo Verso Foodin markkinointijohtaja
Annika Boström-Kumlin, joka esittelee insight-ja konseptointityötä maailmanvalloitusta suunnittelevan Beanit-härkäpapuinnovaation takana.

Tapahtuma on maksuton. Ilmoittaudu mukaan valitsemalla Register.

Share with friends

Date and Time

Location

Sofia Future Farm: Klubisali

Sofiankatu 4 C

00170 Helsinki

Finland

View Map

Save This Event

Event Saved