Free

Jukka Kurttila

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Ravintola Linnankellari

Merikasarminkatu 1

00160 Helsinki

Finland

View Map

Event description

Description

Tammikuussa Tiistai-klubin vieraaksi saapuu Jukka Kurttila. Tilaisuus on vain Tiistai-klubin jäsenille.

Kurttila on hylännyt perinteiset Excelit, johtanut Finlaysonia kuluttajabrändinä ja siirtyy nyt luovaksi johtajaksi kehittämään Finlaysonin liiketoimintastrategiaa. Rohkeat valinnat niin tuotannossa kuin yhteiskunnallisessa toiminnassakin ovat nostaneet Finlaysonin takaisin kuluttajien tietoisuuteen.

Kurttila on rautainen yritysmaailman ja markkinoinnin osaaja, joka on perustanut urallaan kahdeksan yritystä. Kurttilan luonteessa ja toimintatavoissa näkyy rohkeus, jolla hän myös osti globaalissa kriisissä olleen yrityksen kääntäen sen nousukiitoon. Kurttila on myös Uusi lastensairaala tukiyhdistys 2017 ry:n perustaja ja hallituksen jäsen.

Kurttila ravistelee suomalaista yrityskenttää. Hän toivoo yrityksiltä lisää kapinahenkeä, intohimoa ja näkemyksellisyyttä. Kurttilan johdolla Finlayson on ottanut kantaa ja kiinnittynyt yhteiskunnalliseen keskusteluun. Finlaysonin tavoitteisiin lukeutuukin voiton tuottamisen lisäksi myös yhteiskunnallisia päämääriä – maailmaa halutaan muuttaa paremmaksi.


Kuva: Beda Rasinen

Share with friends

Date and Time

Location

Ravintola Linnankellari

Merikasarminkatu 1

00160 Helsinki

Finland

View Map

Save This Event

Event Saved