€11 – €13

Josemi Carmona & Javier Colina in Sofia "De Cerca" - ¡Ole Festival 2017

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Sofia Live Club

1 площад България

1000 Sofia

Bulgaria

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Friends Who Are Going
Event description

Description

Двама виртуози - фламенко китаристът Хосеми Кармона и басистът Хавиер Колина - се отправят на музикално пътешествие из света на джаза и фламенкото, водейки естествен диалог помежду си на различни музикални езици. Това е третият концерт от Оле! Фестивал - вижте пълна информация за всички концерти и съпътстващи събития на http://olefestival.com

Присъединете се към събитието във Фейсбук и поканете приятели!
Билет за всички концерти от Фестивала
Билет за Хорхе Пардо Квинтет (20 септември)
Билет за Мария Арнал и Марсел Бажес (18 октомври)

С дълбок фламенко отлас и неповторимо джаз звучене, китарата и и контрабасът се срещат, за да изследват един богат репертоар изтънчено и изящно.Тук съжителстват обичани песни от Латинска Америка с елегантните композиции на Хосеми Кармона и някои джаз стандарти. Разбира се, перкусионист на проекта е великолепният Бандолеро.

Изпълнението им е силно и деликатно - красив междужанров диалог с лично присъствие и дълбоки познания. Те знаят как да се отнесат с респект към всяка музика и нейното време, импровизират много и знаят кога е нужно да оставят въздух между нотите в някоя изключителна полунощна мелодия.

Музикантите ни нашепват истории за горчивата истина, любовта, дългите нощи, пълни с музика, фламенко тангос и фарука, както и пиеси на Астро Пиацола. De Cerca е Гранада и Америка, фламенко и джаз.

http://javiercolina.com/josemi-carmona-y-javier-colina/

Share with friends

Date and Time

Location

Sofia Live Club

1 площад България

1000 Sofia

Bulgaria

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved