€6.82

JOOST. #1

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

B. Amsterdam

763A Johan Huizingalaan

1066 VH Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Friends Who Are Going
Event description

Description

- The talks of this event will be held in Dutch -


JOOST. Amsterdam #1 - Je bent jong en je wilt wat!

Dus… je bent jong en je wilt wat. Je hebt je baan opgezegd, bent het avontuur aangegaan en gestart. Hop, dat diepe in. Tijd om jezelf in de markt te zetten, dus. Maar hoe pak je dat nou ‘effe’ slim aan? Hoe zet jij jezelf als jonge ondernemer op de kaart?

Daar komt JOOST. dus om de hoek kijken. Ja, JOOST. Want JOOST. mag het weten...

JOOST. Amsterdam is een event in samenwerking met B. Amsterdam waar iedere keer twee sprekers eerlijk en open vertellen wat voor pad ze hebben afgelegd. Dit zijn niet de standaard succesverhalen, maar verhalen om andere jonge ondernemers te inspireren en duidelijk te maken dat we ook allemaal maar wat doen. En met de bieries van brouwerij De Eeuwige Jeugd wordt het ook nog eens knetter gezellig!

// JOOST’jes

➼ Lianne Marije Sanders (28) - Ze zei haar baan bij een corporate consultancy reus vaarwel en geeft met haar boek 'ZEIK NIET ZO' iedereen het nakijken. Op haar Twitterpagina vliegen haar woordgrappen je om de oren en voor LINDAnieuws, Glamour en ELLE schrijft deze 28-jarige schrijfster eerlijke verhalen over het échte leven van de Millennial. Hoe ging zij van ‘stukkies’ naar een regelrechte bestseller en een eigen column in LINDA.?

➼ Bieke van Orten (28) - Deze geboren Brabantse nam op haar 25e ontslag en besloot voor de volle 100% te doen wat zij écht leuk vond: online marketing & PR voor (mode) merken. Met haar team werkt ze in een oude kerk aan de Keizersgracht en lijkt het allemaal prima voor elkaar te hebben. Gaat alles bij team BEEX zo soepel of zijn er ook blunders gemaakt?

➼ Daan Klever (29) - Noem hem quarter life coach, millennial entertrainer of workshop facilitator; Daan gelooft dat coaching voor onze generatie toegankelijker, luchtiger en leuker kan. Zijn interactieve workshop gaat jou helpen om na te denken over waar je nu staat als starter en waar je graag naar toe wilt.

// Locatie
DE plek waar jonge ondernemers wel voor om willen fietsen: B. Amsterdamin West.

// Food
Bij B.Amsterdam kun je vanaf 17.00 een hapje komen eten voor €7,50. Graag even doorgeven bij je aanmelding zodat de keuken hier rekening mee kan houden.

// Let's go
Tickets: €5,00 (ex. servicekosten, maar inclusief speciaalbiertjes!!)

Vanaf 6 uur ben je welkom, half 7 beginnen we!

Share with friends

Date and Time

Location

B. Amsterdam

763A Johan Huizingalaan

1066 VH Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved