Free

Jong Voka Café // Gratis // De Kuub Mechelen

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

De Kuub

Minderbroedersgang 3A

Mechelen

Belgium

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Ben je op zoek naar een leuke manier om je netwerk uit te breiden met een heleboel interessante Mechelse ondernemers? Of ben je wel eens benieuwd wat te verwachten van een organisatie als Jong Voka? Kom dan op 19 oktober gerust met ons een pint drinken in de Kuub tijdens Jong Voka Café!

Jong Voka Mechelen ontvangt tijdens deze avond zowel bestaande leden, als nieuwe ondernemers. Lijkt lid worden van Jong Voka voor jou interessant? Of ben je benieuwd naar onze activiteiten? Kom het dan op 19 oktober ontdekken in de Kuub. Je kan er op een informele en gezellige manier kennismaken met tal van bedrijven, die interessant kunnen zijn voor jouw business.

LOCATIE : DE KUUB
De Kuub bestaat inmiddels 1 jaar en is niet meer weg te denken uit het Mechelse caféleven. Het groeide uit tot één van de meest sfeervolle cafés van onze Dijlestad. De ligging aan het Cutureel Centrum, vlak onder de Sint Romboutstoren, maakt van De Kuub een ideale locatie voor het Jong Voka Café van 2017-201

PROGRAMMA
⇨ 18u30 - 23u00 : Verwelkoming + doorlopend netwerken met een hapje en drankje

❋ Dit event is GRATIS voor zowel leden als niet-leden. Leden krijgen zoals steeds een dubbele traktatie en drinken de eerste 2 consumpties gratis.


Share with friends

Date and Time

Location

De Kuub

Minderbroedersgang 3A

Mechelen

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved