Jij als Instrument

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

HOUSE OF INSPIRATION

Meijboomlaan 5

Wit Gebouw

2242 PR Wassenaar

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Event description
Een dag voor succesvolle vrouwen die meer harmonie en vitaliteit in hun leven willen ervaren. Jij bent zelf het instrument van verandering.

About this Event

JIJ ALS INSTRUMENT

Een dag voor succesvolle vrouwen die meer harmonie, rust en plezier in hun leven willen ervaren. Jij als instrument; klink je (nog) optimaal?

Voel jij je soms een strijker in een bigband? Of juist een blazer in een strijkorkest? Voel je dat je soms iets diep van binnen wil en toch iets anders doet? Ben je succesvol op je werk en minder succesvol op andere vlakken? Of juist andersom, heb je een succesvol privéleven en mis je inspiratie op andere vlakken? Dan is deze ochtend voor jou; jij als instrument wil klinken op de juiste plek met jóuw unieke klank!

PROGRAMMA

Dit programma gaat over jouw vitaliteit en jouw invloed hierop. Muziek is een metafoor voor het leven. Hoe is het met jou als instrument? Klink je nog en heb je er nog plezier in? Ben je in de goede omgeving? Of sta je voor de keuze om iets anders te doen of te bespelen? Is het hard werken en kun je moeilijk ontspannen?

Onder professionele begeleiding werk je met de thema’s vitalteit, leiderschap, ontspanning en inspiratie. Eerst is er aandacht voor jou, vervolgens voor jouw omgeving en jouw rol hierin. Vandaag krijg je handvatten om mentaal en fysiek meer harmonie in je leven te ervaren. Het effect is een gevoel van ontspanning, meer tijd voor jezelf en meer innerlijke rust en vreugde.

DOELGROEP

Succesvolle vrouwen die meer harmonie, vitaliteit, rust en plezier in hun leven willen ervaren.

TIJD

Van 10.30 – 14 uur incl. vegetarische lunch. Deuren open vanaf 10 uur.

INVESTERING

€27.50 (no refunds)

HOUSE OF INSPIRATION

Meijboomlaan 5 (Wit gebouw) in Wassenaar.

EVELIEN FOKKER

Evelien wil mensen helen, want in harmonie kan iedereen meer ontspannen en genieten van het leven. Zij is organisatie/gezondheids-psycholoog, professioneel trainer en spreker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mentale en fysieke vitaliteit, communicatie en leiderschap. Evelien begeleidt succesvolle vrouwelijke professionals om ontspannen, krachtig en geïnspireerd te leven en te werken. Naast trainingen biedt Evelien persoonlijke coaching.

Bij Universiteit Leiden, Bureau Zuidema en De Baak was zij werkzaam op het gebied van vitaliteit, gezondheidsbevordering, zelfregie, invloed en leiderschap. Ook ontwikkelde zij vele inspirerende en authentieke workshops en trainingen voor de (non-) profit sector.

Date and Time

Location

HOUSE OF INSPIRATION

Meijboomlaan 5

Wit Gebouw

2242 PR Wassenaar

Netherlands

View Map

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Save This Event

Event Saved