€117.37

Jij als Instrument - 16/11

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

HOUSE OF INSPIRATION

Meijboomlaan 5

Wit Gebouw

2242 PR Wassenaar

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Event description
Maak echt verbinding met jezelf. Kom vanuit rust (weer) in beweging. Jij bent zelf het instrument voor de verandering die je wenst.

About this Event

JIJ ALS INSTRUMENT

Maak echt verbinding met jezelf.  Kom vanuit rust (weer) in beweging. Jij bent zelf het instrument voor de verandering die je wenst. Stem af met wat er nodig is en weet wat jouw eerste stap is. Dit is een dag voor succesvolle vrouwen die meer harmonie, rust en plezier in hun leven willen ervaren.

PROGRAMMA

Deze dag gaat over jouw vitaliteit en jouw invloed hierop. Muziek is een metafoor voor het leven. Middels een uniek porgramama met live muziek, stilte en yoga begeleidt Evelien je naar jezelf en naar je gevoel. Zonder gevoel heeft invloed geen doel.

We benaderen vitaliteit zowel in je privé als in je professionele leven. Waar zit de flow en waar voel je blokkades en belemmeringen? Ben je nog in de goede omgeving? Of sta je voor de keuze om iets anders te doen? Is het hard werken en kun je moeilijk ontspannen? Op welk punt je ook staat, je zult vandaag inspiratie en inzichten opdoen om nog meer jouw leven te leven. En daarnaast krijg je ook handvatten om meer in harmonie te leven; met jezelf en met je omgeving.

Onder professionele begeleiding werk je met de thema’s vitalteit, innerlijk leiderschap, ontspanning en inspiratie. Eerst is er aandacht voor jou, vervolgens voor jouw omgeving en jouw rol hierin. Vandaag krijg je handvatten om mentaal en fysiek meer harmonie in je leven te ervaren. Het effect is meer verbinding met jezelf en met jouw diepe wijsheid. Ook zul je een gevoel van diepe ontspanning en innerlijke rust ervaren. Concreet voel je je na vandaag meer uitgerust en gefocust . Ook weet wat je kan ondernemen en los kan laten om meer jóuw leven te leven. Jij bent het instrument; Evelien helpt je met het (af)stemmen.

DOELGROEP

Succesvolle vrouwen die meer harmonie, vitaliteit, (innerlijke) rust en plezier in hun leven willen ervaren. Juist als je hier geen tijd voor denkt te hebben, dan zou het je veel opleveren!

TIJD

Van 10.30 – 13 uur. Deuren open vanaf 10 uur.

INVESTERING

€97.00 ex btw (no refunds)

HOUSE OF INSPIRATION

Meijboomlaan 5 (Wit gebouw) in Wassenaar.

REACTIES

* Ik heb me in 10 jaar niet zo ontspannen gevoeld.

* Na vele coachopleidingen heb ik vandaag iets gevoeld, een plek in mezelf, waar ik nog nooit geweest ben. Heel bijzonder en waardevol.

* Vanaf de eerste noot van de cello voelde ik een verbinding met mijzelf die ik nog niet kende. Het voelde als thuiskomen. Vanaf toen ging alles meer moeiteloos.

EVELIEN FOKKER

Evelien is organisatie/gezondheids-psycholoog, professioneel trainer en spreker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mentale en fysieke vitaliteit, communicatie en leiderschap. Evelien begeleidt succesvolle vrouwelijke professionals om ontspannen, krachtig en geïnspireerd te leven en te werken. Naast trainingen biedt Evelien persoonlijke coaching en ligconcerten. Alles is erop gericht om vanuit ontspanning en verbinding met jezlf weer in beweging te komen.

Bij Universiteit Leiden, Bureau Zuidema en De Baak was zij werkzaam op het gebied van vitaliteit, gezondheidsbevordering, zelfregie, invloed en leiderschap. Ook ontwikkelde zij vele inspirerende en authentieke workshops en trainingen voor de (non-) profit sector.

Share with friends

Date and Time

Location

HOUSE OF INSPIRATION

Meijboomlaan 5

Wit Gebouw

2242 PR Wassenaar

Netherlands

View Map

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Save This Event

Event Saved