Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Faculty of Economics, Osijek

7 Trg Ljudevita Gaja

31000 Osijek

Croatia

View Map

Event description

Description

Vrsta događaja: Radionica

Predviđeno trajanje događaja: 90 minuta

Mjesto događaja: Dvorana 12

Izlagač: Ante Vekić, SYMBOL

Suradnici na događaju: Željko Ronta

Opis događaja: Predavanje o izradi vlastite mrežne stranice. Uvodno upoznavamnje sa sastavnim dijelovima potrebnim za izradu stranice. Prilika da se posjetitelji ovog predavanja sami okušaju i nauče izraditi mrežnu stranicu.

Sektor kreativne industrije: Dizajn – modni dizajn, grafički dizajn, dizajn interijera, produkt-dizajn

Programski sadržaj namijenjen je: Svim zainteresiranim posjetiteljima

Mrežna stranica: https://www.facebook.com/symbolcreative/

Životopis:

Ante Vekić kreativni je direktor agencije za tržišno komuniciranje Symbol. Visoko obrazovanje stekao je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Posjeduje različite zavidne vještine poput rada u programu za grafički dizajn, web dizajn, zatim pisanje/Content creation, odnosno osmišljavanje i kreiranje svih vrsta tekstova i sadržaja za web stranice, brošure, letke, produkcija video sadržaja i slično. Svojim je radom ostvario značajne uspjehe na mnogim poljima pa je tako u širokoj lepezi svojih poslova radio za Večernji list kao novinar/dopisnik u sportskoj redakciji, a kasnije pokriva gradske rubrike, područje kulture, zanimljivosti i različita događanja.

Životopis suradnika:

Student sam 2. godine preddiplomskog studija na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Nakon završene opće gimnazije u Srednjoj školi Donji Miholjac, upisao sam Medicinski fakultet u Mostaru. Nakon 2 godine, prebacio sam se na Ekonomski fakultet i student sam ekonomije još uvijek. Također, zaposlen sam u firmi AES CROATIA d.o.o. u kojoj izrađujem Web stranice i Online trgovine. U slobodno vrijeme bavim se sportom i svakodnevno unaprjeđujem znanja i vještine u već spomenutom području informatike.

Sponzor događaja: Cesting


Date and Time

Location

Faculty of Economics, Osijek

7 Trg Ljudevita Gaja

31000 Osijek

Croatia

View Map

Save This Event

Event Saved