Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

гр. София, бул. Александър Стамболийски 55, ет.7

Bulgaria

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Искате да развивате нивото на своя професионален английски език и да се запознаете с нови и интересни хора и да обсъдите интерсни теми в IT сферата?

Каним Ви на IT English Speaking Club, който ще се провежда всеки петък от 19:00ч. на бул. Александър Стамболийски 55, етаж 7. Срещата е организирана от Международна компютърна академия IT STEP и ще се провежда ежеседмично, позволявайки на IT специалистите да развиват и практикуват своя английски език в неформална обстановка.

В IT English Speaking Club ще имате възможността да упражнявате своя разговорен и професионален английски език в приятелска атмосфера и без да се страхувате, че ще допускате грешки. Ще водите дискусии, свързани с релевантни за Вас теми в сферата на технологиите, и ще участвате в интересни и предизвикателни игри и упражнения, с които ще тествате и подобрите езиковите си компетенции.

Срещата е подходяща, както за по-опитните от Вас, които имат увереност в езика и искат да поддържат нивото си, така и за тези които тепърва изучават английски и имат нужда да го практикуват в неформална среда.

Модератор на срещата Steve Heuer, журналист от California State University, Sacramento, водил обучения и клубове по разговорен и технически английски в редица IT компании като Continuum, Clickky и др.

*Този петък, 22-ри септември, срещата няма да бъде проведена! Очакваме Ви през следващата седмица на 29-ти септември.

Може да се регистрирате безплатно тук.

Очакваме Ви!


Share with friends

Date and Time

Location

гр. София, бул. Александър Стамболийски 55, ет.7

Bulgaria

View Map

Save This Event

Event Saved