Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Save This Event

Event Saved

IT Bridge #3 - Cloud

ROMCOM

Thursday, September 25, 2014 from 6:30 PM to 8:00 PM (EEST)

IT Bridge #3 - Cloud

Ticket Information

Type Remaining End Quantity
Participare gratuita 11 Tickets Ended Free  

Share IT Bridge #3 - Cloud

Event Details

Cum abordezi primul proiect in Azure? - Mihai Tataran

Daca iti pui problema sa utilizezi cloud-ul in solutiile tale, dar nu stii exact cum sa faci primii pasi, aceasta sesiune este pentru tine. Vom avea o mica introducere in cloud-ul de la Microsoft, Azure, apoi vom vedea cateva tipare de solutii in care acesta se potriveste foarte bine, respectiv vom discuta despre primii pasi pe care trebuie sa ii faci inainte de a pune o solutie in Azure. In cadrul prezentarii, vom prezenta si cateva aspecte tehnice concrete cum ar fi Virtual Machine, Cloud Service, Website, Storage, etc.

Mihai Tătăran este General Manager la Avaelgo, o companie care ofera servicii de consultanta si dezvoltare software custom, precum si Azure MVP si Azure Insider. In ultima perioada, Mihai a avut ocazia sa lucreze extensiv cu Microsoft Azure: a dezvoltat solutii pentru multipli clienti si a sustinut traning-urile pentru Azure ale echipei DPE a Microsoft, partenerilor Microsoft din Romania. In plus, unul dintre proiectele in care a fost implicat a devenit studiu de caz pe microsoft.com, iar compania sa Avaelgo a fost nominalizata cu distinctia „Cloud SME al Lunii” in mai 2012. Mihai are multa experienta cu publicul larg la conferinte internationale: DevReach in Bulgaria, Codecamp Macedonia, TechED in SUA sunt doar cateva dintre conferintele la care Mihai a participat ca speaker. Mihai este implicat si in organizarea conferintei nationale ITCamp.

 

Adauga functionalitati de cautare aplicatiilor tale - Alex Mang

Odata cu anuntul recent al noilor servicii disponibile in Azure, dezvoltatorii pot adauga functionalitati de cautare aplicatiilor lor, fie ca acestea sunt aplicatii web, mobile sau desktop, fara sa se gandeasca asupra managementului hardware sau al operatiilor tendentioase de inretinere a indecsilor. Pe parcursul acestei sesiuni, vom discuta cum se foloseste Azure Search, care sunt avantajele sale precum si care sunt scenariile potrivite pentru implementare.

Alex Mang este speaker la evenimente locale si regionale destinate dezvoltatorilor software, sunstinand seminarii pe teme de .NET si cloud-computing si incercand așadar sa ajute dezvoltatorii in a intelege mai bine implicatiile cloud-computing-ului in business-ul modern. Ca si Azure Advisor, Alex ofera in mod regulat feedback echipelor de dezvoltare Microsoft, ceea ce ii asigura acces la servicii si functionalitati in etape incipente de dezvoltare ale acestora. In viata de zi cu zi, Alex dezvolta start-up-ul sau, KeyTicket Solutions, una dintre cele patru companii BizSpark Plus in Romania.

Have questions about IT Bridge #3 - Cloud? Contact ROMCOM

When & Where


Romcom
49 Strada Gheorghe Doja
410169 Oradea
Romania

Thursday, September 25, 2014 from 6:30 PM to 8:00 PM (EEST)


  Add to my calendar

Organizer

ROMCOM

ROMCOM este o organizaţie romano-elvetiana cu peste 20 de ani de experienta in furnizarea de solutii de dezvoltare pentru intreprinderi mici si mijlocii prin servicii de finantare, consultanta si training. www.romcom.ro

  Contact the Organizer

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.