Gratis

ISO 13485:2016 och validering av IT-system – hur hänger det ihop?

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid och plats

Plats

Plats

Virdings allé 32B

Virdings allé 32B

754 50 Uppsala

Sweden

Se karta

Event description

Beskrivning

Frukostseminarium om ISO 13485:2016 och validering av IT-system – hur hänger det ihop?


ISO 13485:2016 har väckt nytt fokus på validering av mjukvaruapplikationer (t ex IT-system). Utmaningen för många företag ligger i att kunna påvisa att man arbetar rätt och att man validerat på rätt nivå.


Vårt frukostseminarium i Uppsala Business Park (2018-03-06) fokuserar på just validering av mjukvaruapplikationer (t ex IT-system). Vi hjälper er med vägledning kring hur ni (med hjälp av riskbedömning, kategorisering och leverantörsbedömning) kan göra validering av mjukvaruapplikationer greppbart och förståeligt, och hur validering kan genomföras på ett effektivt sätt.

Seminariet är kostnadsfritt!


Målgrupp
Seminariet riktar sig till dig som jobbar inom medicinsk teknik eller IVD och vill börja förbereda dig för validering av mjukvaruapplikationer.


Vid seminariet får ni svar på två viktiga frågor med fokus på IT-system:

  • Vad säger ISO 13485:2016 om validering av mjukvaruapplikationer

  • Vad innebär validering av mjukvaruapplikationer och hur gör ni?


Ta med en kollega

Vidarebefordra gärna inbjudan till dina kollegor som också kan vara intresserade av seminariet (men glöm inte att anmäla er). Om ni har eventuella behov av specialkost mejla denna information till marketing@plantvision.se.

Frukosten serveras från 07:45 och presentationen startar ca 08:30. Efter presentationen finns det möjlighet att stanna kvar och prata med andra deltagare och representanter från PlantVision.

På grund av ett begränsat antal platser så kommer detta seminarium främst vara öppet för personer från företag med egen produktions- och/eller labbverksamhet. Detta betyder att vi tar emot anställda från andra konsultföretag på detta event i mån av plats.


6 mars 2018, kl. 08:00 – 10:00
Konferenslokal Alva Myrdal intill resturang Morellen i Uppsala Business Park, Virdings allé 32B

Karta >>

Anmälda deltagare hämtar besöksbricka i vakten vid Uppsala Business Park Västra och kommer in till resturang morellen för att visas till rätt lokal.

Varmt välkommen!


Med Vänliga Hälsningar

Viveka Wretman
Business Area Manager, Regulatory Affairs, PlantVision AB

http://lifescience.plantvision.se/


TALARE:

Tony Forsberg. Senior Konsult, PlantVision AB
Tony har arbetat med validering av datoriserade system och andra kvalitetssäkringsfrågor i över 25 år. Idag är han senior specialistkonsult på PlantVision AB med huvudfokus på GMP (Good Manufacturing Practice) och GAMP (Good Automated Manufacturing Practice). Tony är också en uppskattad seminarium- och utbildningsföreläsare på bl.a. Läkemedelsakademin och QA Forum.


Viveka Wretman, Business Area Manager & Senior Konsult, PlantVision AB
Viveka har arbetat inom medicinsk teknik i över 10 år. Hon är seniorkonsult på PlantVision AB med huvudfokus på Quality Assurance och Regulatory Affairs. Viveka är även ute och föreläser inom områden som ISO 13485:2016 och Medical Device Regulation.


Dela det här eventet med dina vänner

Tid och plats

Plats

Virdings allé 32B

Virdings allé 32B

754 50 Uppsala

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved