€11.70

Introductie - Rijke Pa Club

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Pub The Pastorij

6 Kalkendorp

9270 kalken

Belgium

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Kom ontdekken hoe je de beginprincipes van het cashflow game - de levenslessen van Robert & Kim Kiyosaki verweven in een spel kunt gebruiken voor jezelf. Hoe jij het nodige financiële onderwijs kan toewenden om je kansen om uit te ratrace te stappen te verhogen. Leer het cashflow kwadrant te gebruiken in jouw voordeel!

We spelen met ondernemende mensen samen om in deze uitdagende tijden jouw leven naar een ander level te brengen. Onze ervaringen en verschillende manieren om de game te spelen om zo jouw levensstandaard te verhogen, dat is wat van jou een mooier en rijker persoon maakt.

Rijkdom start EERST in je hoofd en dan pas op je bankrekening.

Alle andere vormen van rijkdom creatie zijn gedoemd als de mindset er niet is. Want dan ga je meestal reageren vanuit angst.

Gun jezelf aanwezig te zijn! Dit mag jij zeker niet missen.. het is de IDEALE tijd om deze kennis jou toe te eigenen. Wij veranderen mensenlevens.

De dag gaat door in de mooie gerenoveerde klassezaak van de oude pastorij van Kalken net naast de kerk. Er is zowel op het dorpsplein als in de buurt gratis parkeren.


Middagmaal voor eigen rekening aan democratische prijzen.


Share with friends

Date and Time

Location

Pub The Pastorij

6 Kalkendorp

9270 kalken

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved