Intro till Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®)

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Hälsans Hus

23B Fjällgatan

116 28 Södermalm

Sweden

View Map

Event description

Description

"Beröring förändrar världen!"

Den här introduktionen är en fantastisk möjlighet att upptäcka det omtalade Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®)

Vem?

Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) används i många professionella sammanhang av alltifrån massageterapeuter till sjukhuspersonal. Även privat kan det alltifrån rädda till fördjupa våra relationer så vi skapar tydlighet och trygghet genom att utforska gränssättning och de olika dynamikerna i att ge och få.

Vad?

Det här är en somatisk approach (kroppsinkännande) intro där du på din nivå får utforska Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) Det är ett revolutionerande sätt att uppleva beröring, relationer och samtycke.

Du kan även bjuda in andra genom Facebook:

https://www.facebook.com/events/2210755605661765/

Hur?

Samtyckeshjulet förstås bäst genom att göra det. Kursen består av övningar, kommunikation om vad vi upplever och vi inkluderar kroppen i lärandet, i den här intron våra händer. Om du inte vill beröra utan bara titta på är du varmt välkommen att göra det, vi är med genom vår närvaro. Den här kursen är till för att känna in dina gränser och respektera din kropp och ibland vill vi inte ha beröring.

Plats

Hälsans Hus, Fjällgatan 23A, Södermalm, Stockholm

Tid

18.30 - 21.00 Onsdag 16 januari

Kursledare


Sofia Kreissl. Somatisk sexolog, Friskvårdsmassör från Axelsons Certifierad Sexological Bodyworker, Certifierad Cuddle Party Facilitator och Workshop ledare i Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) Läs mer på: www.sofiakreissl.se/sv-SE/kurser/samtyckeshjulet-(the-wheel-of-consent)-40459069

Börja året med en nystart! Bjud in vänner och anmäl dig senast den 14 januar (och 15 april för andra intron) i till sofiakreissl@gmail.com

Share with friends

Date and Time

Location

Hälsans Hus

23B Fjällgatan

116 28 Södermalm

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved