Free

Interieurdecoratie Congres met Jorg Snoeck

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Intirio / TrendZ Belgium - Flanders Expo

1 Maaltekouter

9051 Gent

Belgium

View Map

Event description

Description

OPGELET! Voor dit evenement dient u geregistreerd te zijn voor Intirio of TrendZ Belgium.
Nog niet geregistreerd? Klik hier voor Intirio of hier voor TrendZ Belgium!


THE FUTURE OF SHOPPING

Jorg Snoeck is oprichter van RetailDetail, het leidende communicatie- en netwerkplatform voor retail- en FMCG-professionals in de Benelux, en bezieler van het kenniscentrum Home of Retail, waar je het winkelen van de toekomst kan beleven.

Jorg Snoeck is op persoonlijk missie om ondernemers en bedrijven te laten overleven in het uitdagende en snel veranderende retail landschap. Zijn expertise bestaat voornamelijk uit het analyseren van shopping gedrag en nauwkeurig onderzoeken van de veranderende consument.

In zijn boek ‘The Future of Shopping’ (uitgeroepen tot ‘Managementboek van het jaar’) schetst hij de toekomst van het shoppinggedrag en de nieuwe consument. De statische winkel heeft plaatsgemaakt voor een verscheidenheid aan vormen. Door de digitalisering is de wereld vandaag één grote marktplaats geworden. Wat kunnen merken en retailers doen om te overleven?

Tijdens zijn presentatie zal Jorg de vele opportuniteiten en mogelijkheden schetsen voor een bloeiend retail landschap op een bijzonder inspirerende manier én op maat van de interieur- en decoratiesector. Alles verandert en de consument vandaag heeft een heel gamma aan nieuwe keuzemogelijkheden gekregen als het op shoppen aankomt. Deze evolutie heeft uiteraard impact op elk onderdeel van retail en kan zowel als een dreiging als opportuniteit worden aanzien.

Share with friends

Date and Time

Location

Intirio / TrendZ Belgium - Flanders Expo

1 Maaltekouter

9051 Gent

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved