Integration Summit 2018 Stockholm

Sales Have Ended

Registrations are closed
Please contact Event Organizer for more information Event Organizer - iBiz Solutions Hassan Jalal hassan.jalal@ibiz-solutions.se +46 (0) 706 90 92 68 www.ibiz-solutions.se

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Microsoft Sweden

Finlandsgatan 36

164 74 Akalla

Sweden

View Map

Sales Have Ended

Registrations are closed
Please contact Event Organizer for more information Event Organizer - iBiz Solutions Hassan Jalal hassan.jalal@ibiz-solutions.se +46 (0) 706 90 92 68 www.ibiz-solutions.se
Event description

Description

iBiz Solutions välkomnar er till Integration Summit 2018

Den 14 november är det dags för årets mest inspirerande integrationsevent på Microsofts huvudkontor i Stockholm. Integration och Digitalisering går hand-i-hand – enligt Gartner så kommer år 2020 integrationsarbete att innefatta 50% av tid och kostnad för att bygga en digitaliseringsplattform.

Som en ledare inom System Integration baserad på Microsoftplattformar, bjuder iBiz Solutions in dig till en inspirationsdag. Du får möjlighet att ta del av de resor som några av ledande svenska och norska organisationer har gjort tillsammans med oss. Oavsett om du är i startgroparna eller ligger i framkant inom Integration, kan du förvänta dig insikter och konkreta tips från några av de främsta integrationsexperterna.

Självklart bjuder vi på lunch och fika i pauserna. Antalet platser till detta event är begränsade så först till kvarn gäller, max två deltagare per företag/organisation.

Välkomna!

Agenda

08:15-09:00 Registrering och mingel

09:00-09:15 Välkomna

Microsoft och iBiz Solutions hälsar välkomna till en fullmatad inspirationsdag.

09:15-10:00 Keynote - Put Integration at the heart of your Digital Transformation (på engelska)

Why is integration technology so critical in driving change and innovation in modern companies? What does modern integration look like, and how can Microsoft help you on this journey? Matt Farmer shares customer stories, Microsoft’s latest thinking about this important technology area, and describes how Azure Integration Services come together to help customers achieve success.

Speaker: Matthew Farmer, Senior Program Manager, Microsoft. Matt Farmer is Senior Program Manager for Azure Integration Services at Microsoft. Matt has worked for Microsoft for 11 years, and is a trusted advisor when it comes to API Management, Logic Apps, Service Bus etc. He spends a great deal of time talking to field teams and helping customers.

10:00-11:00 Cramo - The Leading Digital Rental Company in the World

Störst i Norden och näst störst i Europa, Cramo är en förebild i sin bransch inom Digitalisering och Innovation. Cramo tillhandahåller drygt 10 000 sammankopplade enheter för byggutrustning och ett antal interna system. Vi har hjälpt dem att hantera information från dessa på ett effektivt och enkelt sätt.

Under passet tar vi er igenom Cramos resa att bygga den moderna digitaliseringsplattformen som har öppnat upp en ny värld av möjligheter. En Live Demo av hur data från IoT enheter nyttjas på ett helt nytt sätt för automatisering av processer som exempelvis insamling av felkoder från maskiner till beställning av reservdelar och servicetekniker. Vi visar hur vi gör för att prototypa, förbättra en process eller app som sedan används för att motivera investeringar till "riktiga" appar eller nya processer.

Talare: Line Borgö, ICC Manager på Cramo & Mattias Lögdberg, Azure MVP och Lösningsarkitekt på iBiz Solutions

11:00-11:15 Kaffe

11:15- 12:00 Hur designar du hållbar arkitektur för framtida Digitalisering

Med över 10 års erfarenhet av att bygga hållbara och skalbara integrationslösningar, delar iBiz Solutions med sig av sin Best Practice inom arkitektur. Vare sig det handlar om att ta steget till molnet eller hitta nya sätt att maximera värdet av information, tar du med dig konkreta lärdomar från våra integrationsexperter.

Talare: Robin Hultman, Lösningsarkitekt på iBiz Solutions och Richard Hallgren, CTO på iBiz Solutions

12:00-12:45 Lunch

12:45-13:45 Molnintegration och Säkerhet

Ta del av hur Apotek 1 har hittat vägen fram till säkra integrationslösningar med Azure.

Apotekindustrin i Norge ligger i en stor förändringsprocess med fokus på digitalisering. Apotek 1 har som mål att bli den ledande Omnikanal-apotekaren och investerar i molnlösningar för att nå detta mål. I samband med införande av Dynamics 365 - CRM och ERP, har Apotek 1 valt iBiz Solutions som strategisk integrationspartner. iBiz har designat och byggt en säker molnlösning som möter alla krav på att behandla känslig data för receptbelagda läkemedel på nätet.

Talare: Richard Hallgren, CTO på iBiz Solutions och Anders Gustavsen, Integrationsarkitekt på Apotek 1

13:45-14:30 Integrationsförvaltning - Nyttomaximering på riktigt!

Över 75% av IT kostnaden för ett projekt landar i förvaltning och över 70% av kostnaden för utvecklingen av en app ligger i integration. Förvaltning handlar om att maximera nyttoeffekten av din investering vilket kan vara svårt att realisera och påvisa.

Vi berättar hur du med iBiz leverans och förvaltningsmodell kan säkra upp, driftsätta och följa upp dina investeringar. Att jobba proaktivt med incidenter och NonEvents mot en nollvision är något vi brinner för.

Talare: Jonatan Wirdegård, Affärsområdeschef AIM Higher! på iBiz Solutions

14:30-14:45 Kaffe

14:45-15:15 Befria din data och gör den användbar

I en allt mer distribuerad värld håller det inte längre att lösa integrationsbehoven fall till fall. Det sätts mer press på att lätt kunna komma åt, få ta del av och processa data från många olika källor samt att dela data på moderna sätt. Som inte alltid stöds eller kan hanteras i de traditionella systemen. Vi tittar på hur man med hjälp av integration kan möjliggöra detta.

Talare: Robin Hultman, Lösningsarkitekt på iBiz Solutions & Mattias Lögdberg, Azure MVP och Lösningsarkitekt på iBiz Solutions

15:15-15:30 Microsoft Sveriges VD, Therese Treutiger, avslutar dagen!!!

Date and Time

Location

Microsoft Sweden

Finlandsgatan 36

164 74 Akalla

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved