Integration Summit 2016
Sales Ended
Integration Summit 2016

Integration Summit 2016

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Stockholm

Finlandsgatan 36

164 74 Stockholm, Sweden

Sweden

View Map

Event description

Description

Välkommen till Integration Summit 2016.

iBiz Solutions och Microsoft välkomnar dig till en unik och nischad dag som utgör Nordens viktigaste event inom integration. Den 13 oktober är det dags för Integration Summit 2016 på Microsofts huvudkontor i Stockholm. Du kommer att få ta del av framtidens teknik och innovativa sätt att driva systemintegration, i molnet och on premises.

Sebastian Svärdebrandt, CIO på Nord-Lock Group och Arne Bjørn Mildal, CIO på Løvenskiold finns på plats och kommer att beskriva sina olika resor mot molnet. Vi kan dessutom presentera ett av världens tyngsta namn inom systemintegration, Jon Fancey, MVP i över 10 år och Principal Program Manager i Microsoft Corps integrationsteam.


Agenda

08:15-09:00 Registrering och mingel

09:00-09:15: Välkomna

Microsoft och iBiz Solutions hälsar välkomna till en fullmatad seminariedag.

09:15-10:00: Keynote Speaker: Jon Fancey, Microsoft Corp

Som Principal Program Manager i Microsoft Corps integrationsteam, MVP i över 10 år & hyllad talare på bl.a. TechEd, DevWeek & London BizTalk Summit är Jon Fancey ett av världens tyngsta namn inom integration & Microsoftteknologi. Han bjuder här på ett inspirerande pass om Microsofts vision och framtidens integration.

Talare: Jon Fancey, Principal Program Manager Microsoft Corp

10:00-10:45 BizTalk 2016 - vad är nytt och vilka är förutsättningarna för ett lyckat migreringsprojekt?

BizTalk 2016 lanseras under hösten, vaför bör man uppgradera och hur gör man det på enklast sätt? Vi diskuterar också hur BizTalk 2016 kan driftas i molnet, hur migreringen dit genomförs och vad som är viktigt att tänka på inför det.

Talare: Richard Hallgren, CTO iBiz Solutions

10:45-11:15 Kaffepaus

11:15-12:00 Juridik i molnet

Molntjänster och lagring av data i molnet har diskuterats friskts de senaste åren. Många uttrycker osäkerhet kring säkerheten och juridik vad gäller t.ex. datalagring utanför Sveriges gränser. Sara Wikström, Microsofts chefjurist och expert inom området, förklarar vad som gäller när det kommer till de legala aspekterna av datahantering & integration i molnet.

Talare: Sara Wikström, Chefjurist Microsoft (Sal: Vision)

11:15-11:55 Kom igång med Azure

Hur kommer företag och organisationer igång med Azure på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt? Joachim Nässlander arbetar dagligen med att få kunder att förstå Microsofts molnerbjudande och är en mycket uppskattad talare som ofta anlitas på konferenser - här får ni en kick-start kring verktyg och smarta tips & tricks.

Talare: Joachim Nässlander, Azure Technical Solution Professional Microsoft (Sal: Norrmalmstorg)

12:00-13:00 Lunch

13:00-13:45 Kundcase; Hur kan en modern molnbaserad integrationslösning generera fler affärer?

Løvenskiold Handel AS är ett av Norges mest kända företag, och driver bland annat byggvarukedjan Maxbo. Arne Bjørn Mildal, CIO, presenterar hur Løvenskiold har gått från klassisk on-prem integration till en modern hybridplattform där BizTalk samspelar med en helt molnbaserad API-plattform, och hur den har lett till nya affärer.

Talare: Arne Bjørn Mildal, IT-direktör Løvenskiold Handel AS & Robin Hultman, Lösningsarkitekt iBiz Solutions

13:45-14:15 Integration Competency Center (ICC) - förlegat eller högaktuellt?

Begreppet ICC har varit välkänt de senaste åren, men har konceptet spelat ut sin roll? Ulf Domanders ger oss en inblick i ett modernt ICC, och hur "Bimodal IT" kan möjliggöra och förenkla satsningar på innovativa teknologi-integrationer, så som IoT och appar.

Talare: Ulf Domanders, Enterprisearkitekt iBiz Solutions

14:15-14:40 Kaffepaus

14:40-15:00 Modern & kostnadseffektiv integrationsförvaltning

Enligt Gartner så ligger ca 70 procent av den totala kostnaden för ett integrationsprojekt på förvaltning. Jonatan Wirdegård, som leder iBiz Solutions förvaltningsteam, delar med sig av sina erfarenheter och ger goda råd för hur ni kan jobba effektivt och sänka era förvaltningskostnader.

Talare: Jonatan Wirdegård, Förvaltningsledare iBiz Solutions

15:00-15:45 Kundcase; Molnbaserad integration - värde och nytta för Nord-Lock Group

Nord-Lock Group är ett helägt bolag inom Latour-koncernen och världsledande inom skruvsäkringssystem. Sebastian Svärdebrandt, CIO på Nord-Lock Group presenterar hur en ny modern molnplattform möjliggjort integration mellan OnPrem ERP som styr produktion i både USA & Sverige och Dynamics CRM online. Tillsammans med Mattias Lögdberg på iBiz Solutions får vi ta del av hur plattformen blivit en möjliggörare för nya tjänster och ökad försäljning.

Talare: Sebastian Svärdebrandt, CIO Nord-Lock Group & Mattias Lögdberg, Lösningsarkitekt iBiz Solutions

15:45-16:00 Tack för idag!

Vi bjuder på lunch och fika i pauserna. Vi har ett begränsat antal platser till detta kundevent så först till kvarn gäller, max 2 deltagare per företag/organisation. Vi ser fram emot att träffa dig som IT-beslutsfattare där!

Share with friends

Date and Time

Location

Stockholm

Finlandsgatan 36

164 74 Stockholm, Sweden

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved