Întâlnirea Contabililor din Ținutul Secuiesc / Székelyföldi Könyvelők Talál...

Actions and Detail Panel

Sales Ended

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Sfântu Gheorghe

Str. Stadionului

Nr. 14

520050 Sfântu Gheorghe

Romania

View Map

Event description

Description

Asociația Economiștilor Maghiari din România, Filiala Covasna în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Județului Covasna, pe data de 31 martie 2017 organizează cea de a III- a ÎNTÂLNIRE A CONTABILILOR DIN ȚINUTUL SECUIESC.

Evenimentul va avea loc la sediul Extensiei Universitare din Sfântu Gheorghe a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Obiectivul principal al întâlnirii este facilitarea schimbului de informaţii dintre profesioniştii din domeniul contabil/fiscal, ţinând cont de modificările recente aduse Codului fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, şi identificarea aplicabilităţii practice a acestor modificări legislative. Acest aspect va fi realizat în cadrul unor prezentări cu privire la provocările actuale în domeniul contabilității şi fiscalităţii precum şi schimbările majore legate de cele două domenii.

Tema întâlnirii: Fiscalitate redusă, întreorinderi eficiente

În ultimii doi ani în România s-a realizat o relaxare fiscală importantă în ceea ce privește IMM-urile, dar nu numai. Printre aceste măsuri amintim scăderea impozitului pe dividende, scutirea de la impozit a profitului reinvestit, o fiscalitate redusă și de o mai largă aplicabilitate pentru microîntreprinderi. Credem că aceste măsuri, vor avea ca efect creșterea competitivității întreprinderilor, respectiv vor stimula această creștere.

SPEAKERII ȘI TEMELE CONFERINȚEI:

* Taxa de participare poate fi plătită: în numerar, în ziua evenimentului, la fața locului sau prin virament bancar în contul: Raiffeisen Bank, RO71RZBR 0000 0600 0756 4727 (AEMR filiala Covasna, str. Livezii, nr. 9, CIF:18359776).


A Romániai Magyar Közgazdász Társaság, Kovászna megyei fiókszervezete, partnerségben a Kovászna megyei Kereskedelmi- és Iparkamarával 2017. március 31-én immár harmadik alkalommal szervezi meg a Székelyföldi Könyvelők Találkozóját.

A helyszín ezúttal is a "Babeș-Bolyai" Tudományegyetem Sepsiszentgyörgyre kihelyezett tagozatának 120-as terme.

A rendezvény célja egy olyan szakmai találkozó megvalósítása, amely teret ad az újítások vállalati szintű alkalmazási lehetőségeinek értelmezésére a könyvvitel és az adózás területén.

Ugyanakkor a rendezvény további célja, hogy lehetőséget biztosítson a szervezet tagjai és az érdeklődők számára egy előadásokkal egybekötött találkozásra, tanácskozásra a könyvelői szakma kihívásairól, a felmerülő problémákról, a szakterületet érintő változásokról.

Az idei találkozó témája: Alacsony adózás, hatékony vállalatok

Az elmúlt két évben jelentős adóteher csökkentés történt Romániában, főleg a kis vállalkozások területén, de nemcsak. Ilyenek az osztalékadó csökkenése, visszafordított nyereség adómentessége, mikró vállalkozások kedvezőbb adózása és szélesebb kiterjesztése. Úgy gondoljuk, ezek a tényleges kedvezmények, a vállalkozások versenyképességét tudják növelni, vagy akár ösztönzik a növelést, ezért szükséges és érdemes is róluk beszélni.

A KONFERENCIA ELŐADÓI ÉS TÉMÁI:

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

  • A helyszínen a regisztráció során
  • Banki átutalással: Asociatia Economiștilor Maghiari din România Filiala Covasna Adószám: 18359776, Bankszámlaszám (lej): RO71RZBR0000060007564727, Raiffeisen Bank Kérjük, jelezze a befizetés során az Ön nevét, vagy amennyiben igényel számlát, az ahhoz szükséges adatokat. A befizetést igazoló dokumentumot kérjük küldje el a következő e-mail címre: rmkt_kovaszna@yahoo.com.

Date and Time

Location

Sfântu Gheorghe

Str. Stadionului

Nr. 14

520050 Sfântu Gheorghe

Romania

View Map

Save This Event

Event Saved